Marie-Stella-Maris introduceert luxe reinigende handgel

In de huidige tijd is hygiëne belangrijker dan ooit. Het kunnen wassen van de handen met zeep is van essentieel belang voor onze gezondheid. Maar ook wanneer er geen water aanwezig is, wil iedereen zijn handen goed kunnen reinigen. Marie-Stella-Maris introduceert daarom een reinigende handgel.

Ingrediënten en werking

De handgel reinigt en verzorgt, zonder het gebruik van water. Het hoge percentage alcohol; 70%, zorgt ervoor dat bacteriën, virussen en andere micro-organismen niet de kans krijgen om te groeien. Om ervoor te zorgen dat de huid niet uitdroogt is er glycerine toegevoegd. De botanische ingrediënten lavendel, geranium en rozemarijn zorgen voor een heerlijke geur en laten een gevoel van frisheid achter. Door de handige pompflacon is de gel gemakkelijk te doseren.

Verkrijgbaarheid en prijzen

Verkrijgbaar in een 50 ml  verpakking – perfect voor in de tas – en een 500 ml essential bottle voor thuis en op het werk. Prijzen respectievelijk € 10 en € 25.

Navullen

Het is nu ook mogelijk om een lege 500 ml hand gel na te vullen in de Marie-Stella-Maris winkel in Amsterdam. Op deze manier zet Marie-Stella-Maris zich in om afval te beperken en zo ook hun impact op het milieu. Degenen die niet in de gelegenheid zijn om naar de winkel in Amsterdam te komen, moeten nog even geduld hebben; er wordt hard gewerkt aan meer navulmogelijkheden.