Zo sta je elke dag fit en energiek op

Het platform Dear Good Morning bereikt maandelijks meer dan 200.000 mensen en het Instagram-account heeft meer dan 61.000 volgers. In het boek Dear Good Morning deelt Lienke de bewezen formule om een succesvol ochtendmens te worden. Beter slapen, eerder opstaan, in beweging komen en motivatie houden. Met de tools in dit boek lukt het je om de stappen makkelijk te doorlopen en alle positieve effecten van een energieke ochtend te ervaren.

Lienke duikt in de theorie achter het fenomeen van de ochtendmens. Hoe spring je nu energiek eerder uit bed? Hoe laat moet je dan eigenlijk gaan slapen? En hoe zit het eigenlijk met de biologische klok? Na het lezen van dit boek weet je één ding zeker: zodra je eerder opstaat om te bewegen, word je gelukkiger, fitter én succesvoller.

 

Over de auteur

Lienke de Jong startte in 2016 haar bedrijf Dear Good Morning op met als doel van iedere Nederlander een energiek en fit ochtendmens te maken, en na geslaagde samenwerkingen met 3FM, Fitbit, Basic-Fit en Red Bull is Dear Good Morning inmiddels een waar fenomeen. Lienke won als bekroning op haar werk de Women’s Health Fit List-award 2019.

Uitgeverij AW Bruna | 9789400512665 | €20,99 | Verschijnt 25 augustus 2020 | Reserveer hier alvast je exemplaar