Fit in 2022? Deze allrounder sportschoen zet je op voorsprong

HOKA® heeft de gloednieuwe Kawana gelanceerd. De schoen is ontworpen voor hardlopers en fitnessenthousiastelingen die op zoek zijn naar comfort van wereldklasse in een gedurfde, innovatieve en stijlvolle vorm. De Kawana ontleent zijn naam aan het beroemde strand van de Australische Gold Coast en verlegt de grenzen van HOKA’s schuimvullingen en geometrische technieken, voor een uitzonderlijk soepele ervaring. 

Moeiteloos switchen tussen hardlopen en fitnessen

De Kawana is extreem veelzijdig en heeft de kenmerkende HOKA-demping voor op de loopband, de atletiekbaan, de weg of voor de gewone werkdag. De nieuwe stijl waarin deze schoen is ontworpen, voldoet daarmee aan de belofte van HOKA om een comfortabele en ondersteunende factor te zijn in de levens van zowel beginnende als gevorderde fitnessers. De toegankelijke en lichte trainer innoveert daarnaast met een flexibele, nieuwe schuimlaag die blijvende ondersteuning biedt, en levert een gebalanceerde ervaring waar sporters van alle niveaus van kunnen genieten. De Kawana is perfect toegespitst op zijn beoogde gebruikers en is ontworpen om van een rondje hardlopen in stijl door te gaan naar de fitness of zelfs naar de werkplek. De schoen vormt zo een toegankelijke keuze voor zowel nieuwe als ervaren hardlopers en biedt maximaal HOKA-comfort in een jasje van duurzame materialen – voor elke activiteit.

Voor het ultrazachte gevoel zijn een aantal geometrische ontwerpen in de tussenzool van de Kawana overgenomen van andere schoenen uit de populaire Glide- en Fly-reeksen. De Kawana heeft bijvoorbeeld een SwallowTail™-geometrie in de hiel voor een soepele landing van de voet: deze geometrie is gebaseerd op die van de Mach 4. Die schokabsorberende laag gaat via de 5mm drop en de gegroefde buitenzool over in een Early Stage Metarocker, waardoor de hele loopcyclus uitermate soepel en toegankelijk aanvoelt.

De Kawana weegt slechts 0,3 kg voor een herenmaat 42 2/3 en 0,25 kg voor een damesmaat 38 2/3. De schoen heeft daarnaast een nieuwe, opvallende upper van veganistisch gerecycled jacquard-mesh, met een verlengde hiel en een anatomische Achillesconstructie voor een comfortabele pasvorm die doet denken aan een slipper.

De Kawana is vanaf 13 januari 2022 verkrijgbaar op HOKA.com en bij officiële retailpartners voor een adviesprijs van € 140.

0 replies on “Fit in 2022? Deze allrounder sportschoen zet je op voorsprong”