Cosmeticawalhalla Babassu opent vijfde vestiging in Amsterdamse binnenstad

Eind januari opent Babassu haar vijfde vestiging, aan de Spuistraat in hartje Amsterdam. Ook hier kun je je weer helemaal onderdompelen in de serene en stijlvolle sfeer van deze beauty boutique en spa voor fijnproevers. Of je nu komt voor de unieke ‘healthy aging’-behandelingen, op zoek bent naar een bijzonder parfum of een fijn cadeau: You’re in for a treat!

Als je Babassu binnentreedt, ontdek je meteen het verschil. De inrichting, kleurkeuze, producten en persoonlijke benadering creëren een wereld, waarin je je meteen thuisvoelt en tot rust komt. Mede dankzij de bijzondere behandelingen werd Babassu dit jaar winnaar van de Beauty Awards, dé vakprijs voor de beste salon van Nederland. “Alles wat we doen, doen we met aandacht”, verklaart founder Heidi Olijerhoek over het succes van Babassu. “Onze verkoopmedewerkers en specialistes worden intensief begeleid door onze eigen trainers, voordat ze bij ons aan de slag mogen. ” Om recht te doen aan hun gedrevenheid, inhoudelijke kennis en persoonlijke benadering, worden salonmedewerkers bij Babassu aangeduid als ‘skinstructors’ en heten de adviseurs in de boutiques ‘storytellers’.

Het assortiment is uniek en onderscheidend. Heidi: “Wij importeren merken vanuit de hele wereld, met een rijke geschiedenis of een bijzonder verhaal.” Zoals haar persoonlijke favorieten Perricone MD, de huidverzorgingslijn van de vooruitstrevende dermatoloog Nicholas Perricone en het 100% biologische merk Tata Harper uit Vermont. Eén van de meest bijzondere merken in de collectie is Santa Maria Novella, afkomstig uit de oudste apotheek van Europa, sinds 1612 gevestigd in Florence. “Onze klanten willen steeds nieuwe merken ontdekken en inspiratie opdoen. De uitdaging is om scherp en onderscheidend te blijven, steeds te vernieuwen en te verrassen.”

Babassu viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Bij Babassu ontdek je bijzondere merken als By Terry, Comme des Garçons, Molton Brown, Natura Bissé, Oribe, Perricone MD, PIXI, Santa Maria Novella en het 100% biologische Tata Harper. De healthy aging-behandelingen van Babassu zijn een begrip en helpen je het mooiste uit jezelf te halen. Inmiddels heeft Babassu vestigingen in Amsterdam Zuid, Amsterdam Centrum, Den Haag, Leiden en Wassenaar. Dit jaar won Babassu Amsterdam de Beauty Award, de prijs voor de beste spa van Nederland

W: babassu.nl