Ben jij klaar voor de herfst?

Nu de zomervakantie voorbij is, de herfst alweer voor de deur staat en Covid-19 helaas nog steeds een grote impact heeft op ons dagelijks leven, is je gezond en sterk voelen belangrijker dan ooit. Op je werk, thuis, in de gym of waar dan ook. Strong Supplies voorziet je lichaam van de juiste bouwstenen door supplementen en begeleiding te bieden.

Net zoals HelloFresh de kopzorgen over koken wegneemt door ingrediënten en recepten voor maaltijden aan huis te leveren, vergemakkelijkt Strong Supplies ‘het gedoe met voedingssupplementen’. Het concept is simpel: je vult een online vragenlijst in die gebaseerd is op 1000 wetenschappelijke studies, waarna je op maandbasis de juiste dosis van supplementen en vitaminen thuis ontvangt. Ook krijg je advies over het inname moment. In de tussentijd verschaf je Strong Supplies extra informatie over je levensstijl via een app (een geautomatiseerde online assistent), zodat je doses voor de maand erna nóg beter afgestemd kunnen zijn op je levensstijl.

Over Strong Supplies
De drukke, intensieve levensstijl van vandaag vraagt veel van ons. Daarom is het essentieel om ons lichaam de juiste bouwstenen te geven, aldus Strong Supplies. Het 100% Belgische bedrijf maakt zich hard voor een toekomst waar iedereen persoonlijk begeleid wordt in zijn of haar inname van supplementen. Door health te combineren met tech, worden ieders persoonlijke supplementbehoefte gedigitaliseerd en verder verfijnd. Naast het geven van advies, houdt Strong Supplies zich bezig met uitvoeren van onderzoek en ontwikkelen van de meest werkzame combinaties, die individueel verpakt worden.

Meer info klik hier.