Beleef een endless summer met Louis Vuittons California Dream

Louis Vuitton zet zijn intrigerende zintuiglijke reis voort met de introductie van een nieuw Cologne Parfum, California Dream. Het is het verhaal van de perfecte zonsondergang die de gelukzaligheid van de zomer onderstreept. California Dream houdt het moment van zomerse verrukking vast, ontsteekt in zachtheid en verlicht het einde van de dag. Herontdek de sfeer van de vrije, gepassioneerde, ongeremd creatieve Westkust.

Jacques Cavallier Belletrud Meesterparfumeur van Louis Vuitton over zijn nieuwste creatie: ‘Mijn uitgangspunt was om een warmte te creëren die een frisheid omhult. Telkens dit contrast, of hoe je een explosieve frisheid associeert met zachtere tonen en waardoor deze paradox op de huid kan worden uitgedrukt.’ Hij gebruikt de frisheid van mandarijn met de kracht van ambrette en benzoë en heeft zo zo een zoete, onweerstaanbare geur ontwikkeld die de betoverende zindering van een zonsondergang vastlegt.

Het huis zet de picturale dialoog voort met multimediakunstenaar Alex Israel, die ook al parfums Sun Song, Cactus Garden en Afternoon Swim had gesierd met zijn emblematische werken.

Beschikbaar vanaf 28 mei 2020

www.louisvuitton.com