Stoffen mondkapjes tegen kostprijs!

ABOUT YOU start vanaf dinsdag 12 mei 2020 met de verkoop van een breed assortiment van circa 200.000 niet-medische mondkapjes tegenkostprijs, vanaf € 1,70 per masker. Om paniekaankopen te voorkomen, heeft de online retailer gezorgd voor een langdurig aanbod. De komende weken zullen meer dan vier miljoen extra mondkapjes volgen.

De talrijke maatregelen om het coronavirus te onderdrukken omvatten ook het dragen van een niet-medisch textiele mondkapje. Mondkapjes, zowel medisch als van textiel, zijn echter sinds het uitbreken van de pandemie schaars. Vaak worden ze online tegen hoge prijzen verkocht of geveild. Om eerlijke toegang tot textiele mondkapjes mogelijk te maken, lanceert ABOUT YOU een speciale winkelcategorie voor mondkapjes. Deze zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, geproduceerd zowel “in house” als door partnermerken tegen kostprijs.

Om klanten eerlijke en betaalbare toegang te bieden tot modieuze textiele mondkapjes, heeft het in Duitsland gevestigde bedrijf contact opgenomen met zijn merkpartners en leveranciers om hen te vragen de eigen productie te gebruiken om textiele mondkapjes te maken. Het bijzondere aan het idee is dat ABOUT YOU de mondkapjes tegen kostprijs aan haar klanten verkoopt. De online modewinkel produceert zelf ook textiele mondkapjes in de Europese productiefaciliteiten voor de eigen merken ABOUT YOU en EDITED.

Om het volledige assortiment te bekijken en te bestellen klik hier.