Bocuse d’Or Nederland geselecteerd voor Europese finale in Marseille

Team Bocuse d’Or Nederland is officieel geselecteerd voor de Europese finale van de prestigieuze kookwedstrijd Bocuse d’Or. Op 15 en 16 maart 2026 vertegenwoordigen chef Jet Loos en commis Mats Blankestein Nederland in Marseille, waar 20 Europese teams strijden om een plek in de wereldfinale in Lyon in januari 2027.

Bocuse d'Or
V.l.n.r.: Commis Mats Blankestein, Chef Jet Loos, Coach Arjan Speelman (Ciel Bleu**)
V.l.n.r.: Commis Mats Blankestein, Chef Jet Loos, Coach Arjan Speelman (Ciel Bleu**)

Volgens François Geurds, president van Bocuse d’Or Nederland, is de selectie “een erkenning voor de professionaliteit, creativiteit en presentatie van het team.” Chef Jet Loos reageert enthousiast: “We kunnen nu vol gas richting Marseille – we hebben er enorm veel zin in.”

Na een sterke indruk tijdens de vorige editie in Trondheim krijgt Nederland hiermee een nieuwe kans om zich te meten met de Europese top.

Meer informatie: www.bocusedor.nl

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en volg Villa d’Arte