The doctor will C you now

Doctor Babor Vitamine C

Last van een ongelijkmatige teint, rimpels en lijntjes? Dit is de diagnose voor vroegtijdige huidveroudering. De remedie? Vitamine C. 

Het nieuwe DOCTOR BABOR Lifting Cellular Comfort Vitamin C Serum is een krachtige antioxidant dat vrije radicalen doeltreffend neutraliseert en tegelijkertijd zo zacht is, dat het ook voor gevoelige huidtypes kan worden gebruikt. Vitamine C zorgt voor een collageen-boost en is daarom een uiterst efficiënt Anti-Aging-middel: het repareert de collageenstructuur en stimuleert de huideigen collageensynthese. Bovendien verzacht het hyperpigmentaties en egaliseert het de teint. Het serum bestaat voor 10% uit een stabiele vitamine C-verbinding, met name vitamine C-ester. De werking ervan wordt pas in de huid geactiveerd, zodat het heel zacht voor de huid is. Tegelijkertijd vult hyaluronzuur de vochtigheidsreservoirs van de huid aan en versterkt omega-3-vetzuur de huidbeschermingsbarrière. De symptomen? Duidelijk verbeterd. De huid? Gelijkmatig, glad en vooral: relaxed. 

Gebruik

‘s Morgens en ‘s avonds na de reiniging telkens 1 – 2 druppels op elke wang, het voorhoofd, de hals en het decolleté aanbrengen en in de huid masseren. In een kuur wordt het serum dagelijks gebruikt gedurende 10 dagen tot 3 weken, afhankelijk van de dosering. Vitamine C kan de huid lichtgevoeliger maken. Breng daarom, als u het serum ‘s morgens gebruikt, nadien een crème met SPF aan.

Verkrijgbaarheid


De BABOR Lifting Cellular Comfort Vitamin C Serum is vanaf heden verkrijgbaar bij geselecteerde BABOR schoonheidsinstituten en online via www.babor.nl

0 replies on “The doctor will C you now”