Skins Cosmetics grootste winkel is geopend

Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam is geopend: een uitzonderlijk retailconcept in Leidschendam met 280 winkels, restaurants en recreatiebestemmingen. Skins Cosmetics heeft hier haar grootste winkel tot nu toe geopend. Op skins.nl kunnen klanten een winkelafspraak inplannen. 

Westfield Mall of the Netherlands is de eerste allesomvattende retailervaring van deze schaal in Nederland. Het centrum is ontworpen met de Nederlandse consument in gedachten en biedt best-in-class conceptstores, moderne vrijetijdsbestedingen, indrukwekkende evenementen en een hoogwaardig food & beverage aanbod.

Skins Cosmetics opent hier haar zestiende en grootste winkel tot nu toe in het modieuze ‘The Gallery’ gedeelte, omringd door prachtige merken, lokale ontwerpers, kunstenaars en pop-up stores. Shoppen bij Skins Cosmetics krijgt een geheel nieuwe dimensie in deze bijzondere winkelervaring van zo’n 220m²,  waarin het Skins-DNA meer dan ooit naar voren komt. In deze luxe boutique vinden klanten het meest uitgebreide assortiment – inclusief de nieuwste merken en producten –  en is er dagelijks een groot team van gepassioneerde professionals aanwezig. Zoals altijd staan persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. 

Philip Hillege, co-founder Skins Cosmetics: ‘We zijn erg trots om met Skins deel uit te maken van het meest vernieuwende retailproject van de Benelux. Het is erg indrukwekkend wat Westfield hier heeft neergezet na bijna vijf jaar bouwen, qua services en aanbod voor de shopper ongeëvenaard.

Op 18 maart 2021 is de Westfield Mall of the Netherlands geopend en daarmee opent Skins Cosmetics haar deuren in een veilige shopomgeving. Klanten kunnen via skins.nl een winkelafspraak inplannen om als eerste een bezoek te brengen aan deze unieke locatie. Het uitgebreide aanbod, de vele restaurants en de 4000 gratis parkeerplaatsen maken van een bezoek aan de Mall gegarandeerd een fijne dag uit. 

0 replies on “Skins Cosmetics grootste winkel is geopend”