Professionele eco-conscious haarproducten voor thuis

Cosmo Hairstyling lanceert een eigen haarproductenlijn: Hair Essentials by Cosmo Hairstyling. Deze eco-conscious lijn bevat dertien professionele haarproducten voor thuis. De lijn is 100% vegan en bevat natuurlijke ingrediënten waaronder: blauwe bes, zeezout, natuurlijke klei en plantaardige keratine. Ook is deze vrij van parabenen, siliconen en sulfaten. De luxe verpakkingen kunnen worden nagevuld in de salons via de refill service. De producten zijn vanaf 16 november verkrijgbaar in alle Cosmo Hairstyling-salons en op Cosmohairstyling.com.

Refill service


Hair Essentials by Cosmo Hairstyling bestaat uit verschillende verzorgingsproducten, stylingproducten en een milde handsoap. De shampoos, conditioners en maskers bevatten speciale ingrediënten die de kleur van het haar beschermen. In de stylingproducten zitten hittebeschermende ingrediënten waardoor het haar niet beschadigd raakt tijdens het föhnen en stylen. Cosmo Hairstyling heeft de ambitie om haar footprint te verkleinen. Met de refill service kunnen klanten de verpakkingen van de Hair Essentials shampoos en conditioner tegen een gereduceerd tarief laten navullen in elke Cosmo Hairstyling-salon. Zo stimuleert Cosmo Hairstyling haar klanten om minder plastic te gebruiken en weg te gooien.


Prijzen Hair Essentials by Cosmo Hairstyling vanaf € 14,95, handsoap € 10,95

Over Cosmo Hairstyling

Met ruim 35 jaar ervaring en 50 salons verspreid door het hele land, is Cosmo Hairstyling een toonaangevende kappersformule in Nederland. Meer info klik hier.

0 replies on “Professionele eco-conscious haarproducten voor thuis”