Molton Brown 50 jaar

Molton Brown is ontzettend trots dat zij in 2021 50 jaar bestaan. Om dit te vieren zetten ze Heavenly Gingerlily, een van hun meest iconische geuren in het zonnetje. Deze betoverende geur van witte bloemen was een persoonlijk project van meesterparfumeur en dierbare vriend Jacques Chabert. Het jubileumjaar is dan ook hét aangewezen moment om een eerbetoon te brengen aan zijn creatie.


Trend in de jaren 90

Tijdens een bezoek aan een botanische tuin ontdekte Jacques een bijzondere soort gemberbloem. Hij raakte gefascineerd door de overweldigende, bloemige geur en besloot deze geur te combineren met waternoten. Daarmee gaf hij zijn eigen draai aan de trend van de jaren ’90 waarin geuren met de frisheid van water enorm populair waren. Het resultaat was een sensuele geur omsluierd door warme, kruidige noten en de geur van tropische oorden.

Eau de Toilette € 100 (100 ml)

In het hart van de Eau de Toilette bloeit de lelie die wordt omringd door heerlijke tuberoos; een uitbundige bloem die je zin geeft in een prachtige lente. De geur, gelaagd met een vleugje delicate kardemom, heeft een basis van cederhout wat zorgt voor een langdurig elegant geparfumeerde huid.

Eau de Parfum € 130 (100 ml)

Het Eau de Parfum is een rijkere avondgeur die voortborduurt op het lichtere genot van de Eau de Toilette voor overdag. Jacques heeft hyacint gekozen als geurige signatuur noot om de originele bloemige elegantie te verrijken. Fris maar toch weelderig; het voegt extra allure en sensualiteit toe aan het karakter van de geur. Heavenly Gingerlily, voor de dagdromers en de romantische mondainen onder ons, is van een tijdloze kwaliteit die ons nog altijd weet te verleiden.