Haarverlies bij de wortel aangepakt

Haar- en Huidinstituut Westland is al meer dan tien jaar gespecialiseerd in medische en cosmetische haaroplossingen. Met CRLAB – hoogwaardige machines en gepatenteerde producten die de hoofdhuid herstellen en haarverlies effectief tegengaan, breidt het die kennis verder uit.


 

Wat maakt CRLAB bijzonder?


CRLAB is een combinatie van natuur en wetenschap. Zo zijn alle producten vrij van parabenen en SLES. Als je kiest voor een CRLAB traject wordt er samen met een tricholoog (een gekwalificeerde specialist in de behandeling van haar en hoofdhuid) gewerkt aan de oorzaak van het haarverlies met als resultaat gezonder haar en het behoud van haar. Niet alleen heeft een tricholoog specialistische kennis van alles wat met haar te maken heeft – denk bijvoorbeeld aan haargroei, haarregeneratie, haarstructuur etc. – maar ook van haarziekten en hoe deze te behandelen en eventueel te voorkomen. 


 

Haar & Huidinstituut Westland. Foto Rebekka Mell

Hoe werkt het? 


Tijdens het CRLAB traject zorgt een diepwerkende en ontspannende behandeling van de hoofdhuid ervoor dat de haarfollikels aanzienlijk sterker en dikker worden gedurende de behandelingen. Hiermee wordt het probleem van haaruitval en haarverlies letterlijk bij de wortels aangepakt. Daarnaast horen er bij het CRLAB traject speciale CRLAB producten die tijdens de behandelperiode gebruikt dienen te worden. Tot deze producten behoren een pre-shampoo, een shampoo, een vial-lotion en patches. Tijdens de behandelingen worden er microscopische foto’s genomen van de hoofdhuid waarmee de geboekte vooruitgang in kaart wordt gebracht. Haar- en Huidinstituut Westland biedt als enige haarspecialist in de Benelux CRLAB behandelingen aan en heeft in deze regio al meerdere positieve resultaten geboekt.

Voor meer informatie of om een behandeling te boeken klik hier.
 

Over CRLAB

Het Italiaanse Cesare Regazzi Laboratorium heeft ruim 40 jaar ervaring op het gebied van het behandelen van haar- en hoofdhuidproblemen en ontwikkelde vanuit die expertise CRLAB om de oorzaak van haarverlies in de kern aan te pakken. CRLAB bestaat uit een reeks gepatenteerde producten en machines die samen zorgen voor effectief herstel van de hoofdhuid. De ontwikkeling hiervan is tot stand gekomen door een jarenlange samenwerking van biologen, biotechnologen, chemici, haarspecialisten, chirurgen en dermatologen en is gebaseerd op grondig onderzoek.

*CRLAB wordt in de Benelux exclusief aangeboden bij Haar- en Huidinstituut Westland

0 replies on “Haarverlies bij de wortel aangepakt”