Get your hands on CÎME

Krachtige plantenextracten en oliën uit de Himalaya vormen de basis van verzorgingsmerk CÎME, dat werd opgestart door Isabel Coppens en Anke De Boeck, twee jonge vrouwen die beide hun carrière als advocates aan de kant schoven voor iets totaal anders. Het resultaat is CÎME, een fairtrade en authentieke huidverzorgingslijn geschikt voor elk huidtype. Het merk is niet alleen duurzaam van binnen maar ook van buiten. De verpakking van alle producten zijn gemaakt van gerecycled materiaal, zoals de Under My Skin verpakking gemaakt van Ocean Waste Plastic.

Voor de huidverzorgingsproducten wordt een maximum aan natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten gebruikt die groeien in schone en frisse berglucht op grote hoogte in de Himalaya. De ingrediënten zijn rijk aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren waardoor de producten écht goede resultaten bieden en waardoor je huid straalt en gezond is. De producten hebben texturen die makkelijk door de huid worden opgenomen en heerlijk ruiken (zonder synthetische parfums natuurlijk!). Je dagelijkse huidverzorgingsroutine hoeft niet ingewikkeld te zijn want de producten van CÎME zijn multitaskers. Neem een momentje voor jezelf en geniet van de heerlijke producten.

Kerstbox

Speciaal voor de feestdagen heeft CÎME een duurzame kerstbox gelanceerd met daarin twee favoriete producten: ‘Nuts About You’ hand & body wash en ‘For Your Hands Only’ handcrème. Perfect voor schone en zachte handen.

Door het gebruik van de producten van CÎME bouw je mee aan duurzame lokale economieën. Elk jaar gaat, zoals altijd, minstens 2% van de omzet naar het Little Doctors project. Ook werkt CÎME samen met WeForest sinds eind 2019. Sindsdien zijn er dankzij CÎME iets meer dan 3000 bomen geplant. Je kunt bewust bezig zijn met het milieu zonder iets op te moeten geven voor jouw huid.

De producten bevatten geen synthetische ingrediënten als parabenen, phenoxyethanol, synthetische parfums, propylene glycol en siliconen.

De box is voor € 29,99 hier te bestellen.

0 replies on “Get your hands on CÎME”