Een zo(n)bewust mogelijk beschermde huid

Nu de zon zich steeds vaker van haar beste kant zal laten zien wordt weer tijd om onze huid extra goed te beschermen, het liefst zo bewust mogelijk met producten voorzien van natuurlijke filters of ingrediënten en op de juiste manier verpakt. Naast bescherming is verzorging en hydratatie belangrijk. Kruidvat introduceert daarom drie nieuwe beschermende en verzorgende producten om je klaar te maken voor de zon op een verantwoorde manier: Kruidvat Solait Natural Face Fluid SPF30, Kruidvat Solait Natural Lotion SPF30, Kruidvat Solait Natural Aftersun. Nieuw is ook Kruidvat Solait Waterspray voor directe verfrissing en hydratatie.

Minerale filters en vegan

Ben je gevoelig voor de zon en heb je wat extra bescherming nodig? Dan is de Kruidvat Solait Natural Face Sun Fluid SPF30 (€9,99) de go-to gezichtszonnebrand. Deze lichte crème is speciaal ontwikkeld voor gezicht, hals en decolleté. Ook de Kruidvat Solait Natural Sun Lotion SPF 30 (€10,99) geeft hoge bescherming voor de zeer lichte huid, dus smeer die armen, benen…alles maar in!

De natuurlijke formulering van Kruidvat Solait Natural bevat uitsluitend minerale filters, is vegan en verrijkt met bio- shea butter en bio-calendula extract. De Kruidvat Solait Natural Face Sun Fluid SPF 30 en de Kruidvat Solait Natural Sun Lotion SPF 30 trekken snel in en laten geen witte waas achter. De tubes zijn gemaakt van 44 % gerecycleerd plastic en 98 % natuurlijke ingrediënten.

Hydratatie en verzorging

De Kruidvat Solait Refresh Waterspray (€2,49) biedt een directe verfrissing en hydratatie voor gezicht en lichaam. De Kruidvat Solait Refresh Waterspray is 100 % natuurlijk en handig voor onderweg. De spray kan ook gebruikt worden als snelle make-up fixatie voor je de deur uitgaat.

Kruidvat Solait Natural Aftersun (€8,99) is een natuurlijke aftersun met bio-aloë vera, bio-calendula extract en bio-shea butter die de huid hydrateert na blootstelling aan de zon. De intensief voedende bestanddelen herstellen de vochtbalans van de huid. Ook deze verpakking is gemaakt van 44 % gerecyled plastic en 96 % natuurlijke ingrediënten.

Tip: zet de lotion voor gebruik in de koelkast voor een extra verkoelend e­ffect.

Prijzen en verkrijgbaarheid

Kruidvat Solait Natural Face Sun Fluid SPF 30                      € 9,99

Kruidvat Solait Natural Sun Lotion SPF 30                             € 10,99

Kruidvat Solait Natural Aftersunn                                            € 8,99   

Kruidvat Solait Refresh Watersprayy                                      € 2,49

Het gehele assortiment van Kruidvat Solait is vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat en via kruidvat.nl. De Kruidvat Solait Natural zijn vanaf 6 april verkrijgbaar.

0 replies on “Een zo(n)bewust mogelijk beschermde huid”