Dé cosmetische trend voor mannen

Steeds meer mannen bezoeken cosmetische klinieken. Niet alleen voor behandelingen met botox, maar ook de vraag naar andere soorten fillers neemt toe. Dé cosmetische trend voor mannen zijn fillers waarmee je de kaaklijn kunt verstrakken en verstevigen.

Naarmate we verouderen, verslapt de huid rondom de kin- en kaaklijn. Dit komt doordat de huid minder collageen en elastine aanmaakt. Om die stevige, goed gevormde kaaklijn weer terug te brengen, kan Radiesse® worden gebruikt. Radiesse® is een niet permanente filler met een langdurig effect gebaseerd op een synthetisch calciumcomplex. Gedurende een behandeling wordt de gewenste hoek van de kaaklijn bepaald en wordt Radiesse® in het desbetreffende gebied in de huid geïnjecteerd. Radiesse® herstelt het volume van de huid en stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen. Weg hamsterwangen, hallo strakke kaaklijn!

Na de behandeling kan de huid een beetje gezwollen of pijnlijk aanvoelen maar dat verdwijnt snel. Er is dus een minimale hersteltijd. Je kunt zo weer aan het werk.

Kosten behandeling

De kosten van een behandeling variëren per kliniek en van het te behandelen gebied.

Over Merz Aesthetics

In 1953 ontwikkelde Merz de eerste anti-rimpelcrème ter wereld en loopt sindsdien voorop op het gebied van de esthetische geneeskunde. Merz is een farmaceutisch bedrijf dat gevestigd is in Frankfurt en vestigingen heeft over de hele wereld. Het bedrijf is actief op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en distributie van innovatieve producten binnen de esthetische geneeskunde en dermatologie, die door medisch specialisten in meer dan 90 landen gebruikt worden. Voor Merz is esthetiek meer dan alleen het verbeteren van het uiterlijk. Iedereen heeft zijn unieke schoonheid en kan behandeld worden op de manier alleen zoals jij dat wilt. Met meer dan 100 jaar ervaring, blijft Merz innoveren en biedt unieke oplossingen voor iedereen. Radiesse® maakt onderdeel uit van het Merz assortiment. Voor meer informatie over het Merz portfolio en Radiesse®: merzaesthetics.nl en radiesse.nl