Tips voor een mooie baard

In het kader van Movember, heeft FOREO een aantal tips op een rijtje gezet voor een verzorgde, gezonde en mooie baard.

  1. Schone poriën: Een goede reiniging voor en na het scheren is noodzakelijk om de poriën vrij te maken van vuil, giftige stoffen of sporen van crèmes of serums. Reiniging met een facewash (geen shampoo or handzeep), warm water en LUNA 3 for MEN zorgt, door middel van de T-Sonic Pulsaties, voor een zachte en diepe reiniging van de huid en bevordert een baardgroei zonder irritaties.
  2. Natuurlijke producten: De door FOREO geraadpleegde experts verklaarden dat natuurlijke producten vrijwel altijd een goede invloed hebben op de baard. Vooral oliën en facewash die rozemarijn bevatten, worden aanbevolen door de experts.
  3. Hydratatie: Een belangrijkste stap tijdens het verzorgen van de baard is de hydratatie van de huid. Hiervoor wordt het gebruik van een goede baardolie aanbevolen. Breng de olie aan in de palm van je hand en masseer deze in de huid totdat het volledig is opgenomen. Hierna kun je een baardkam gebruiken.
  4. Hoe langer, hoe meer fixatie: Als je een lange baard hebt (of wil hebben), is het belangrijk om gebruik te maken van een product dat de haren versteviging en fixatie geeft. Hiervoor kun je een baardolie gebruiken die ook versteviging biedt, maar een speciale wax is hier ook voor geschikt.
  5. Houd rekening met je voeding: Het is geen geheim dat je voeding een grote invloed heeft op je huid en hetzelfde geldt voor je baard. Natuurlijke eiwitten en vetten uit de vitamines B5, B3 en B9 die in vlees, noten, melk en groenten voorkomen zijn erg belangrijk.

LUNA 3 for MEN

LUNA 3 for MEN is door FOREO speciaal ontworpen om de mannenhuid te reinigen en tot 99,5% van het vuil en olie van de huid te verwijderen. Daarnaast wordt de huid op een zachtere scheerbeurt zonder irritaties voorbereid, doordat het risico van ingegroeide haren wordt verminderd en obstructies van de poriën worden voorkomen. Regelmatig gebruik zorgt er daarnaast voor dat andere verzorgingsproducten, zoals crèmes en serums, beter worden opgenomen door de huid en daardoor een betere werking hebben.

Productomschrijving: LUNA 3 for MEN, prijs €199

  • stimuleren van de bloedsomloop en de aanmaak van collageen.
  • 12 verschillende intensiteiten in te stellen op persoonlijke voorkeur via de FOREO app, oplaadbaar via een USB-kabel.
  • 100% waterdicht, niet-poreuze en ultra-hygiënische siliconen.
  • Een laadbeurt gaat tot 400 gebruiken mee.
Verkoop- en productinformatie

Te koop in de fysieke winkels van De Bijenkorf in Rotterdam, Den Haag en Eindhoven en shop online op Bijenkorf.nl of Foreo.com. Voor extra tips op het gebied van gezichtsverzorging, bezoek ook de Instagram pagina Foreo Netherlands.

0 replies on “Tips voor een mooie baard”