Skins pakt uit

Op 11 november 2020 bestaat Skins Cosmetics 20 jaar. Dit wordt groots gevierd met mooie acties en lanceringen én de Skins Gallery in samenwerking met Art in Return.

Sinds de opening is Skins Cosmetics uitgegroeid tot hét adres voor de mooiste merken én nouveautés op het gebied van beauty en parfum. Veel van de (destijds kleine) merken die Skins co-founder en eigenaar, Philip Hilege, in de afgelopen 20 jaar als eerste in Nederland introduceerde, zijn inmiddels wereldberoemd. Denk bijvoorbeeld aan Le Labo, Aesop, Laura Mercier, diptyque en Byredo,


Art in Return x Skins

Een aantal producten uit de door Philip zorgvuldig gecureerde collectie zijn inmiddels uitgegroeid tot ware iconen. Dé bestsellers waar klanten voor terug blijven komen. Om de icons nu extra in het zonnetje te zetten maakte Art in Return 20 speciale kunstwerken. Deze bijzondere werken zullen worden tentoongesteld in de Skins Gallery op skins.nl. Daarnaast zal in iedere Skins zal een van de kunstwerken live te bewonderen zijn.

Art in Return werkt op basis van een bijzonder concept: de kunstwerken worden niet verkocht, maar kunnen uitsluitend worden bemachtigd door ruil, van bijvoorbeeld een dienst, cadeaubon, vliegticket, etc. De artworks van het merk staan bekend om het prachtige serene kleurgebruik en minimalistische vormen. Als dank voor iedereen die Skins de afgelopen 20 jaar heeft weten te vinden, worden de kunstwerken weggegeven. Bezoekers van de Skins Gallery kunnen een van de 20 icons van Art in Return winnen door via de website te delen wat hun mooiste ervaring bij Skins Cosmetics is.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

De Skins Gallery is vanaf 9 november 2020 te bezoeken via skins.nl.

In de maand november lanceert Skins Cosmetics tevens de Best of Skins Box, een heus collector’s item met zes van de iconische producten uit de collectie. Een heerlijk limited edition geschenk voor jezelf of voor een ander, met een totale winkelwaarde van meer dan € 300.

Best of Skins Box

De Best of Skins Box is vanaf 11 november voor € 150 te koop in alle Skins winkels en via skins.nl.


0 replies on “Skins pakt uit”