Unieke oldtimers en exclusieve sportauto’s in online veiling

Maar liefst 151 Exclusive & Sports Cars, Classic Cars en Youngtimers & Specials worden deze maand door Classic Car Auctions via het online veilingplatform van BVA Auctions geveild. Verspreid over drie veilingen is het mogelijk om op deze zeer bijzondere bolides – zoals een Ferrari Testarossa, een Rolls-Royce Phantom Drophead en een Ford Mustang uit 1965 ­– te bieden. De veilingen sluiten op 25, 26 en 27 januari 2021, vanaf 20.00 uur.

Zie jij jezelf wel in een Volkswagen T1 busje cruisen, of de show stelen in een rode Lamborghini Diablo? Of heb je altijd al gedroomd van je eigen Aston Martin? Dit is je kans!

Exclusives & Sports Cars

Snel, sneller snelst en absoluut een wow-effect, dat hebben alle 44 kavels in deze online veiling van exclusieve sportauto’s. Dat wordt nog lastig kiezen tussen een Ferrari Testarossa, een Aston Martin Vanquish Volante, een Rolls Royce Phantom Drophead of een van de andere exclusieve blikvangers. Wat is jouw favoriet?

Deze online veiling van Exclusives & Sports Cars sluit op woensdag 27 januari 2021 vanaf 20:00 uur. Klik hier om alle auto’s van deze veiling te bekijken.

Classic Cars

Een Ford Mustang uit 1965, een Mercedes Benz 190SL uit 1957 en een Porsche 911 Targa uit 1981 zijn slechts drie van de 67 klassieke oldtimers die worden geveild.

Het pronkstuk van deze veiling is het volledig gerestaureerde blauw met witte Volkswagen T1 busje uit 1966. Deze originele Duitse bus heeft het grootste deel van de tijd in zonnig Californië doorgebracht, waardoor hij zeer goed behouden is gebleven. De auto is inmiddels voorzien van Nederlands kenteken en is APK goedgekeurd tot 30 januari 2022. De motor loopt als nieuw en de versnellingsbak schakelt zeer soepel.

Deze online veiling van Classic Cars sluit op dinsdag 26 januari 2021 vanaf 20:00 uur. Klik hier om alle auto’s van deze veiling te bekijken.

Youngtimers & Specials

Van een stoere Dodge RAM tot een stijlvolle Audi A6 4.2 V8 Quattro: de online veiling van Youngtimers en Specials bevat niet alleen 36 bijzondere auto’s, maar ook twee Harley-Davidsons een Ducati Hypermotard en een Honda CB Seven Fifty Cafe Racer.

Deze online veiling sluit op maandag 25 januari 2021 vanaf 20:00 uur. Klik hier om alle auto’s en motoren van deze veiling te bekijken.

Over BVA Auctions

BVA Auctions is het grootste online veilinghuis van Europa en veilt in opdracht van derden roerende en onroerende zaken. De website heeft maandelijks ruim 5 miljoen bezoekers en meer dan 2,3 miljoen geregistreerde klanten. Maandelijks worden ruim 860.000 biedingen gedaan door kopers uit meer dan 95 landen. Dankzij het ruime en voortdurend wisselend aanbod is er bij BVA Auctions altijd wat te bieden.