“Testrijden” in de nieuwe Jaguar F-TYPE

Samen met de meermaals onderscheiden regisseur William Bartlett – onder meer met de BAFTA Award van de British Academy of Film and Television Arts – heeft Jaguar een collectie van zes films gemaakt met de New F‑TYPE in de hoofdrol.

Bartlett won een BAFTA Award voor zijn regie van de film SS-GB en maakte de title sequences – de beginscenes met de titels – voor de James Bond-films Goldeneye, Tomorrow never dies en Spectre. De ‘Just Imagine’-films gebruiken innovatieve storytelling-technieken en combineren live action met door de computer gegenereerde beelden (CGI). Op die manier wekken de beelden bij de kijker de illusie dat hij in een nieuwe Jaguar F‑TYPE zit en rijdt.

Uiteenlopende scenario’s voor alle eigenschappen
De films verschijnen zodra de New Jaguar F‑TYPE in de showroom staat. Ze zijn het resultaat van de nauwe samenwerking van Jaguar met reclamebureau Spark44 en filmstudio Framestore Pictures. Regisseur William Bartlett plaatste de New Jaguar F‑TYPE in uiteenlopende scenario’s om alle eigenschappen van de auto optimaal te belichten. De New F‑TYPE P300 Convertible racet met galopperende paarden, de P575 R-versie springt van een skischans om zijn kracht te tonen en demonstreert zijn wegligging op een door Hot Wheels geïnspireerde baan. Ook staat de New F‑TYPE in het middelpunt van de belangstelling als een fotograaf foto’s maakt en krimpt de auto tot de grootte van het stiksel in de bekleding om het prachtige nieuwe interieur te laten zien.

Neem plaats:
F‑TYPE Exterior Design: https://youtu.be/bt9eGKaKFw4
F‑TYPE Horses: https://youtu.be/OakRypyAFbo
F‑TYPE Hot Wheels: https://youtu.be/K3uJ1wFqA8k
F‑TYPE Interior Design: https://youtu.be/rr7hQEJ1heY
F‑TYPE Personalisation: https://youtu.be/5C2tRD_WK3s
F‑TYPE Ski Jump: https://youtu.be/IBQKWCfJtcU

De nieuwe Jaguar F‑TYPE is nu vanaf € 91.300,- te bestellen via jaguar.nl