Peugeot 508 AVANTAGE SERIES

De Peugeot 508 wordt na de zomer leverbaar met de PureTech 130 EAT8 motor. Hiermee wordt de Peugeot 508 voor een grotere doelgroep bereikbaar. Wie echter voor hetzelfde maandbedrag een Peugeot met de veel sterkere PureTech 180 EAT8 wil rijden, kiest nu een 508 AVANTAGE SERIES: een aanbieding waarbij je vrijwel direct kunt instappen in een Peugeot 508 of 508SW uit voorraad. De AVANTAGE SERIES vanafprijzen* zijn € 32.180,- voor de Berline en € 33.780,- voor de SW.

Bij de Peugeot 508 AVANTAGE SERIES is er de keuze uit benzine, diesel en plug-in hybrid. Naast de al rijke standaarduitrusting zijn ze bovendien rijkelijk voorzien van opties die de dagelijkse rit een stuk veraangenamen. Een groot deel van de beschikbare auto’s is optioneel uitgerust met:

• Night Vision voor meer zicht in het donker, uniek in het segment. Dit systeem maakt gebruik van een infraroodcamera die levende wezens vóór de auto waarneemt in het donker of bij slecht zicht. Het garandeert een detectie tot 200 meter en dat is verder dan het bereik van de koplampen. Het infraroodbeeld wordt weergegeven op het digitale display, dus binnen het gezichtsveld van de bestuurder voor maximale veiligheid.
• Een adaptieve cruise control met Stop & Go functie (in combinatie met de EAT8 automaat) met een instelbare afstand tot de volgende auto. Als de auto in een file niet langer dan 3 seconden stil heeft gestaan, trekt de auto zelf weer op. Als de auto langer stil stond, voldoet het aanraken van het gaspedaal of de bedieningsknop achter het stuur om de snelheid te hervatten De functie is beschikbaar vanaf 0 km/h.
• Lane Positioning Assist, met mogelijkheid tot kiezen van de positie in het baanvak door de bestuurder (gekoppeld aan adaptieve cruise control met Stop & Go functie).
• Full Park Assist met de functie omgevingsbewaking Flankguard (alleen in combinatie met de EAT8 automaat). In dit geval regelt het systeem automatisch het sturen, versnellen en remmen bij in- en uitparkeren.
Twee keer belasting besparen

Peugeot Nederland maakt het met de AVANTAGE SERIES zeer aantrekkelijk om nog vóór 1 juli, als de BPM voor de meeste auto’s omhoog gaat, een zeer rijk uitgeruste Peugeot 508 te rijden met een scherp bijtellingstarief (al vanaf € 220 netto per maand**). Zo betaalt u minder BPM én minder bijtelling.

Free2Move leaseaanbod
Naast het voordeel voor de berijder in de bijtelling, profiteren de bedrijven ook van zeer scherpe en verlaagde leasetarieven via Free2Move Lease. De Peugeot 508 AVANTAGE SERIES is er al vanaf € 599 per maand op basis van 48 maanden 20.000 kilometers per jaar. Meer informatie klik hier.

* Fiscale waarde zonder opties en zo lang de voorraad strekt.
** Het vanaf bijtellingsbedrag is gebaseerd op een 508 Berline Blue Lease Avantage BlueHDi130 en berekend o.b.v. 37,35% loonbelasting.