For your eyes only: Heritage Customs Tuxedo Black

De Heritage Customs Valiance Tuxedo Black is uitgerust met Supersonic 22 inch gesmede wielen. Dit is de eerste keer dat dit nieuwe forged wiel getoond en geïnstalleerd wordt op een Defender. Normaal gesproken heeft het Supersonic-wielontwerp een diamantgeslepen frame, geïnspireerd op het embleem van Heritage Customs, maar op Her Majesty’s Client Service werd het wiel inclusief het frame Tuxedo Black gespoten.

Zowel van buiten als van binnen is deze Valiance geheel afgewerkt in Tuxedo Black. De speciale lak werd shaken, not stirred, voordat deze werd aangebracht op de grille, de gear carrier, de overfenders, de voor- en achterbumpers, de onderste carrosseriepanelen en de trekogen aan de achterzijde. Ook de handgrepen aan de zijkant van het dashboard, de onderkant van het middenconsole, de stuurspaken, de speaker covers en de deurgrepen zijn in Tuxedo Black gespoten.

No time to drive

Deze covert Heritage Customs Valiance Tuxedo Black is ontworpen voor een klant die geloofde dat  the world is not enough. De Valiance beschikt over ons nieuwste gesmede wielontwerp. Het zijn 22-inch Supersonic-wielen in Tuxedo Black-lak. Aan het interieur van deze Valiance werd ook gewerkt: de auto heeft daar hetzelfde consistente Tuxedo Black-ontwerpthema. We kunnen helaas geen commentaar geven over de schietstoel, ontwikkeld via het Heritage Customs Carchitecture-programma. De klant is zeer enthousiast over de auto, maar had volgens onze informatie tot nu toe no time to drive.’ – Jan-Pieter Kroezen, co-owner of Heritage Customs

Defenders are forever

‘Aan de buitenkant van deze Valiance hebben we Tuxedo Black metallic lak aangebracht op alle ongespoten kunststof onderdelen. Van het DEFENDER-opschrift op de neus tot de wielen, traanplaten op de motorkap, de inzetstukken in de achterbumper, wielkastbescherming en aan de zijkant gemonteerde gear carrier met Heritage Customs-schild: ze zijn allemaal consistent Tuxedo Black. Nobody does it better. Defenders are forever. De imperiaal met uitklapbare dakladder en de metalen pedalen die aan de Valiance Tuxedo Black als finishing touch aan de binnenkant zijn toegevoegd, zorgen ervoor dat deze auto ook forever zal zijn. Zelfs de luidsprekercovers en de dashboard achter- en zijkanten werden in Tuxedo Black gespoten.’

– Niels van Roij, car designer and co-owner of Heritage Customs

Bespoke forged wheels

Heritage Customs is de enige fabrikant ter wereld die zich uitsluitend richt op de Land Rover Defender. Hun assortiment gesmede lichtmetalen velgen is speciaal ontworpen voor de nieuwe Defender. De gesmede velgen van Heritage Customs zijn alleen verkrijgbaar in OEM-maten, om de offroad-capaciteiten van het voertuig te verbeteren, terwijl hun elementaire maar verfijnde oppervlakken en de sterke graphics van openingen en spaken het stoere en doelgerichte karakter van de Valiance overbrengen.

Een uitgebreide keuze aan 20- en 22-inch Heritage Customs gesmede lichtmetalen velgen is beschikbaar. De volledige selectie varieert van de Black Crow multispaaks velg, die wordt geleverd in matzwart, tot 22-inch Gloss Black Diamond Cut Supersonic 5-spaaks velgen en het 20-inch of 22-inch Space Cowboy Diamond Cut-ontwerp. Onlangs werd het utilitaire 20-inch Rock Dust retro design wiel, verkrijgbaar in zowel Gloss White als Gloss Black, toegevoegd aan de portfolio van Heritage Customs-wielen.

Een Heritage Customs Valiance bestellen

De prijzen voor een Heritage Customs Valiance special build zijn op aanvraag. Alle projecten van Heritage Customs zijn 100% maatwerk en beginnen met schetsen, gebaseerd op gesprekken met de toekomstige eigenaren in de satellietstudio van Heritage Customs bij Klaas & Terlouw. Het ontwerp- en bouwproces van de Heritage Customs Valiance duurt ongeveer 1,5 maand. Een selectie van Heritage Customs-specifieke wielen is beschikbaar voor de Valiance in de maten 20 inch (Vanaf € 765) en 22 inch (Vanaf € 895).

Over Heritage Customs, studio voor Carchitecture

De focus van Heritage Customs ligt op esthetiek en het bedrijf biedt Carchitecture als een service. Heritage Customs maakt voor elke klant een zeer persoonlijke auto. Via Heritage Customs kunnen klanten hun eigen legacy creëren. Een Heritage Customs Defender is de ultieme uitdrukking van elke individuele klant. Wat het ook is dat hen inspireert, het Heritage Customs-team zal hun wensen integreren in een voertuig dat hun ideeën en smaak weerspiegelt, of het nu gaat om een ​​subtiel detail of een grootser gebaar.
heritagecustoms.nl

0 replies on “For your eyes only: Heritage Customs Tuxedo Black”