Zalig zondigen met minder calorieën

Gezond eten en genieten gaan niet altijd even goed samen, maar met een nieuw, natuurlijk roomijs afkomstig uit Engeland zijn we er toch weer een stapje dichterbij. Oppo Ice Cream is in 2014 opgericht door de broers Charlie & Harry. Oppo produceert ijs met minder suiker en calorieën, waardoor je op een gezonde manier optimaal kunt genieten. Oppo Ice Cream  bevat  (maximaal) 40 calorieën per bolletje. Hiermee is het het eerste ijsmerk in Europa dat ‘gezond’ genoemd mag worden.

Oppo Ice Cream is verkrijgbaar in drie smaken: Madagascan Vanilla, Colombian Chocolade & Hazelnut en Salted Caramel. Het vanille ijs bevat de wilde Afrikaanse baobab, een zoete vrucht van de eeuwenoude ‘boom des levens’. De chocolade variant is gemaakt met de Colombiaanse cacao ‘Fino de Aroma’, die bekend staat om zijn rijke nootachtige smaak. De held van het gezouten karamel ijs is lucuma, een Peruaanse vrucht met een natuurlijke karamelachtige smaak.

Na de lancering in Engeland en Ierland is het populaire ijsmerk nu bij ons verkrijgbaar bij Albert Heijn in Nederland en België (met uitzondering van AH to go’s). Prijs is € 4,99 voor een beker van 500 ml.  Voor de dichtstbijzijnde winkel kijk op: oppobrothers.nl