Wilt u ook meer vrije tijd en een prachtig gazon?

Een robotmaaier is de perfecte oplossing!

Waarom robotmaaien? Het voornaamste voordeel ligt voor de hand uiteraard: robotmaaien bespaart u natuurlijk veel tijd. Er zijn echter nog meer voordelen.
Voordeliger. Naast tijd kan robotmaaien u ook geld besparen. Normale grasmaaiers verbruiken namelijk veel brandstof en zijn duurder in het onderhoud. Betaalt u nu hoge kosten om uw gras te laten maaien door een hovenier? Ook dit is niet meer nodig. Op termijn zal robotmaaien dan ook voordeliger zijn dan maaien met een benzinemaaier.
Geen maaiafval. Maairobots verzamelen geen maaiafval. In plaats daarvan maait een maairobot het gras zo fijn, dat het versnipperd wordt en als voeding dient voor de grasmat. Deze techniek heet mulchen. Geen afval én energie besparen, plus minder kosten voor bemesting. 130
Veilig en diefstalproof. Robotmaaien is veilig. Zodra een maairobot wordt opgetild, slaat hij direct af. Dat is niet alleen veilig, maar ook van belang in het kader van diefstalpreventie. Alle maairobots zijn namelijk alleen te activeren als er een persoonlijke pincode is ingevoerd. Zonder pincode kun je dus niets met een robotmaaier.
Geen sporen. Robotmaaiers zijn licht, en laten daardoor geen sporen na op de grasmat. Ook is het maaipatroon willekeurig, zodat een egaal gazon het resultaat is.
Mooier gras en minder onkruid. Omdat een maairobot zo vaak maait, zal het gras ook meer vertakken, waardoor een dichte grasmat ontstaat. Mos en onkruid krijgen hierdoor minder kans.
Milieuvriendelijk. Een robotmaaier verbruikt geen fossiele brandstoffen, zodat er geen CO2 wordt uitgestoten. Dat is goed voor het milieu.
Stiller. Het geluid van een robotmaaier is nagenoeg nihil. Wel zo prettig voor u en zeker ook voor uw buren!

Robotmaaier.com is gevestigd in Overasselt bij Nijmegen en heeft ruim 10 jaar ervaring met robotmaaiers. Wij staan garant voor kennis en service. De keuze voor de juiste robotmaaier kan alleen gemaakt worden met degelijk advies en een breed aanbod.

Bij de aanschaf van een robotmaaier moet op diverse factoren gelet worden, zoals de te maaien oppervlakte, de staat van de grasmat, eventuele hellingen of extra maaizones die worden verbonden door bijvoorbeeld een looppad of een smalle strook gras. Wij bieden robotmaaiers van diverse gerenommeerde merken voor iedere gewenste oppervlakte (20 tot 20.000 m2). De merken in ons programma bieden verder nog verschillende extra functies, zoals besturing met een app voor smartphone of tablet, regensensors of aanpassing van het geluidsniveau. Wij bieden ook extra accessoires zoals track & trace-diefstalbeveiliging en diverse huisjes voor de robotmaaier.

Uw plezier met een robotmaaier staat of valt bij de juiste installatie. Robotmaaier.com levert niet alleen de robotmaaier, maar installeert deze ook, omdat de installatie nog niet zo simpel is als het lijkt. De omtrekkabel wordt met een speciale kabellegger zo’n 5 cm onder de grond gelegd, zodat de kabel direct weggewerkt is en er ook geverticuteerd kan worden. Daarna worden het laadstation en de adapter geplaatst en eventueel een huisje of overkapping. De maaier wordt geprogrammeerd en de door u gewenste maaitijden worden ingesteld. Daarna wordt de werking van de machine aan u uitgelegd, zodat u jarenlang van een perfect gemaaid gazon kunt genieten!

Alle klanten krijgen aan het eind van het maaiseizoen een oproep voor het winteronderhoud. De machine en het laadstation worden afgekoppeld en meegenomen. De machines worden in onze eigen werkplaats gereinigd en onderhouden, waarna de maaier vorstvrij wordt opgeslagen in onze stalling. Voor aanvang van het maaiseizoen wordt de robotmaaier met het laadstation teruggebracht, geïnstalleerd en getest. Ook kunt u ervoor kiezen ons het gazon te laten bemesten met speciale meststoffen. Deze geven het gehele jaar voldoende voeding af voor een stevige en groene grasmat. Verder bieden wij de optie om een full-servicecontract af te sluiten. Alle kosten zijn hierbij inbegrepen om u volledig te ontzorgen.

Is uw belangstelling gewekt? Bezoek dan onze website robotmaaier.com of bel ons direct! Wilt u direct een prijsindicatie, stuur ons dan foto’s of een tekening en wij maken een offerte voor u.

Overasselt (Nijmegen)
024-2022189
E: info@robotmaaier.com
W: robotmaaier.com  en Facebook.com/robotmaaier.com