Terrastip: cocktails & canapés in Franse sferen

Met de stijgende temperatuur kan het weekend niet vroeg genoeg beginnen. Trap het af in stijl in SkyLounge Amsterdam, het rooftop-terras van hotel DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station, dat onlangs nog door Grey Goose vodka uitgeroepen is tot het meest bijzondere terras van Nederland. Dit geliefde dakterras is overigens nu nóg aantrekkelijker want ter gelegenheid van de introductie van de introductie van een nieuwe fles van het Franse vodkamerk, de Grey Goose Limited Edition Rivièra, is het ingericht in Rivièra-stijl (een referentie aan het design van de nieuwe fles,de Grey Goose Limited Edition Rivièra. 
Zomerse cocktails
De fles is in een beperkte oplage verschenen, maar wordt in Nederland exclusief geschonken bij SkyLounge Amsterdam, op de elfde verdieping van het DoubleTree by Hilton Amsterdam Centraal Station. Ook staan er zomerse cocktails op het menu, zoals de Le Grand Fizz met Grey Goose vodka, St-Germain Elderflower Liqueur, soda en limoen of Red & Grey, de premium vodka-cranberry.
PRIJSWINNENDE ROOFTOP BAR 
Dit is overigens niet de enige prijs die SkyLounge Amsterdam ontving, want afgelopen week ontving het ook de publieksprijs bij de verkiezing van de Beste Hotelbar van Amsterdam. De rooftopbar kreeg maar liefst 2.625 stemmen tijdens de hotelbarverkiezing, die voor de vijfde keer werd georganiseerd. Het was de tweede keer dat de SkyLounge Amsterdam door het publiek op één werd gezet. Maar we hebben jullie al reden genoeg gegeven om NU te gaan, toch?