Rosé Sundays bij Jansz.  

Vanaf de eerste zondag in juni kunnen gasten zich tijdens Jansz. Rosé Sundays in een Provence ambiance wanen in de welbekende Negen Straatjes. De eerste en derde zondag in juni, juli en augustus staan geheel in het teken van MiP Rosé en bijbehorende zomerse gerechten.

De lunchkaart van Jansz. weet internationale flair te vertalen naar Hollandse nuchterheid en bestaat uit welbekende klassiekers met een moderne uitvoering. Executive Chef Jeroen Robberegt heeft voor Jansz. Rosé Sundays de reguliere lunchkaart aangevuld met passende specials zoals gerookte zalm op eiersalade, gegrilde kreeft met sinaasappelmayonaise en Côte de Veau met hasselback van de Big Green Egg barbecue.

De smaakvolle MiP rosé heeft geur- en smaaknuances van rode vruchten en citrusfruit, naast een verleidelijk kruidenparfum. Zoals de naam verklapt (Made in Provence) komt deze lichtgekleurde wijn uit de Côtes de Provence; een regio die tevens bekend staat als de grootste roséproducent ter wereld. Tijdens Rosé Sundays zal deze wijn rijkelijk vloeien en is te bestellen per glas, fles of per magnum.

Jansz. bestaat uit een verzameling van grachtenpanden en telt twee terrassen met aan één zijde uitzicht op de Keizersgracht, en de populaire Reestraat aan de andere. De voormalige bewoner van het pand was de 17-eeuwse kopersmid Volkert Jansz, een man met een verfijnde smaak en een scherp oog voor stijl. Het interieur verwijst hier en daar subtiel naar het rijke verleden van het pand zonder oog voor moderne stijl te verliezen.

Tijdens de zomermaanden is Jansz. dan ook een zeer aangename locatie om te vertoeven in de binnenstad van Amsterdam. Are you MiPing ready?

Jansz. Rosé Sundays

3 en 17 juni, 1 en 15 juli, en 5 en 19 augustus

12:00 – 17:00

 

Voor meer informatie: janszamsterdam.com/rose-sundays

Jansz. | Reestraat 8 | 1016 DN Amsterdam | 020-5235282