Renard presenteert de Grande Blue Silver en Black Silver

Hedendaagse design klassieker combineert heden en verleden

Net als zijn naamgever – Renard is het Franse woord voor vos –  is het Amsterdamse horlogemerk Renard eigenzinnig, verleidelijk en stijlvol tegelijk. Het merk creëert moderne, sophisticated horloges die het verschil maken tussen vergankelijke trends en tijdloze klasse.

In 2016 lanceerde Renard de Grande lijn, een serie prachtige chronografen die een must-have zijn voor iedere stijlbewuste man. Eigenzinnig, verleidelijk en stijlvol brengt de Grande Chrono een hommage aan designklassiekers uit het verleden, maar met een verfijning en technisch raffinement die het model onmiskenbaar in het heden plaatsen.

De  Grande Blue Silver en Black Silver zijn beide stijlvolle chronografen met een ‘sport – chic’ touch. De zilverkleurig kast met respectievelijk een donker blauwe en zwarte wijzerplaat is 40 mm in doorsnee en ligr elegant op de pols. Subtiele details als rode cijfers, het witte logo en witte seconde- en counterwijzers zorgen voor de sportieve noot. Uiteraard heeft het horloge een licht bollend glas en de voor Renard kenmerkende verticaal geborstelde wijzerplaat.

De Grande chronografen zijn leverbaar met een zwarte of cognac kleurige band van zeer mooi vegetable tanned leer. Voor een meer uitgesproken stijl statement kan er gekozen worden voor de klassieke Milanese band in fijn gevlochten staal. De banden zijn makkelijk te verwisselen middels het quick release systeem.

Met leer €229 met milanese band €249.

Meer informatie:
www.renardwatches.com

Over RENARD

Net als zijn naamgever – Renard is het Franse woord voor vos –  is het Amsterdamse horlogemerk Renard eigenzinnig, verleidelijk en stijlvol tegelijk. Het merk is in 2015 opgezet door twee vrienden en zakenpartners. Het merk creëert moderne, sophisticated horloges die het verschil maken tussen vergankelijke trends en tijdloze klasse.