Keijser & Co

Het Nederlandse interieurmerk Keijser&Co ontwikkelt en fabriceert al 12,5 jaar stijlvolle maatwerkmeubelen. Een jubileum! Het creëren van een warm en stijlvol interieur, echt bij mensen thuis, geeft ons de meeste voldoening. Bijdragen aan een prettig leven in een stijlvol, tijdloos en praktisch interieur. Dat is waar het bij ons om gaat!

maatwerk als specialiteit

Ieder meubelstuk van Keijser&Co is uniek en op maat gemaakt naar uw wensen. U kunt kiezen uit talloze verschillende interieurstoffen uit onze eigen stoffencollectie en uit die van exclusieve Europese stoffenhuizen. De maatvoering, afwerking en kleurcombinaties van meubelen maken we op maat, passend bij uw stijl, interieur en wensen. Alles is mogelijk. Oók voor een gastvrij interieur in de hospitality branche.

BELEVEN, VOELEN EN ZIEN

Wilt u onze meubelen in het echt ervaren? Dat kan in heel Nederland bij onze geselecteerde dealers. Mail of bel ons gerust voor de adressen. Ook bent u van harte welkom in onze 700 m2 grote Keijser&Co showroom in Culemborg. Hier kunt u onze verschillende stijlen echt beleven, voelen en zien. Onze interieurstylist ontvangt en adviseert u graag. U kunt hiervoor een persoonlijke

afspraak maken op onze website www.keijserenco.nl, via e-mail op sales@keijserenco.nl of telefonisch via het nummer 024-3510633.