Golf en game drives in Zuid-Afrika

AmbianceTravel heeft aan het brede aanbod van individuele rondreizen in Zuid-Afrika een nieuwe golfreis toegevoegd: een 14-daagse golf en safari reis in het noorden van het land, met onder meer verblijf in een private game reserve in Kruger, spelen op The Legend en de fraaie Ernie Els signature course Highland Gate bij Dullstroom.

De nieuwe 14-daagse rondreis ‘Zuid-Afrika met golf en safari’ bestaat uit verblijven in Entabene Safari Reserve, 250 km boven Johannesburg en in het Timbavati Private Game Reserve, onderdeel van Greater Kruger. Daarnaast is er tijd voor de Panorama route en het ‘donkere’ Afrika in het noorden bij Louis Trichardt. Het is een zeer afwisselende reis, met zo’n acht game drives en vier keer golfen, waarbij uitbreiding altijd mogelijk is. Er wordt gespeeld op The Legend, bekend om de 19e hole waarvoor je met een helikopter naar boven worden gebracht. De Sabi River Sun golfcourse bij Hazyview staat tevens op het programma, met de baan naast een rivier waar je al golfend nijlpaarden kunt spotten, evenals Skukuza, een golfbaan ín het Krugerpark met negen bijzondere holes. Ook Highland Gate, vermoedelijk de mooiste golfbaan van de deze reis, wordt niet overgeslagen.

Een andere populaire reis van AmbianceTravel waar golfliefhebbers hun hart op kunnen halen, is de 13-daagse rondreis ‘Zuid-Afrika ontdekken én golfen op de mooiste golfbanen’. Hier staan Kaapstad, de wijnlanden, de tuinroute en De Kleine Karoo centraal en wordt er onder meer gespeeld op banen waaronder Clovelly bij Kaapstad, Simola bij Knysna en Steenberg in Constantia.

Voor meer informatie:
Ruud de Meer (+31) 070 3223066