Gofun Sailing

Persoonlijk advies voor al uw zeilvakanties! Mooie  baaien, knalblauw, helder water, witte stranden en heerlijk eten? GoFunSailing kan dit voor u waarmaken.

Wij bieden zeiljachten aan in de mooiste zeilgebieden met prachtige baaien en stranden waar u kunt genieten van vriendelijke mensen en de lokale culinaire lekkernijen. U kunt zelf niet zeilen. Geen nood, wij organiseren een schip met een schipper voor u Wij huren een schip met schipper voor u afgestemd op uw gezelschap. Van 2 tot 10 personen. In de Middellandse zee, het Caribische gebied of een andere exotische bestemming.

De meeste klanten gaan in de avond uit eten en maken overdag zelf iets klaar aan boord. Heeft u daar geen zin in dan kunnen we ook een hostess/ kok voor u organiseren. Die maakt dan een heerlijk ontbijt en lunch voor u klaar en indien u wenst ook het diner.

Een authentieke zeilbeleving op een klassiek megajacht

De schepen zijn gebouwd in de stijl van klassieke jachten. Ze bieden veel ruimte aan dek voor individuele privacy. De comfortabele, van airconditioning voorziene hutten, allen met eigen badkamer, een liefdevolle crew en “last but not least” een uitstekende keuken heerlijke wijnen zorgen voor veel plezier en ontspanning.

De reizen zijn 8 dagen en we zeilen in de mooiste gebieden van de Middellandse zee en in het Caribisch gebied. Als u wilt mag u aan boord mee helpen met het varen, maar het hoeft niet. Aan u de keuze hoe u uw droomcruise in wilt vullen.

Zelf zeilen, zelfstandig of in flottielje

U heeft een vaarbewijs en kunt zelfstandig zeilen. Dan zoeken wij een mooi zeiljacht voor u op de bestemming waar u wilt zeilen. Door onze jaren lange ervaring kunnen we u daar goed in adviseren. Vindt u het leuker om in een groep te varen dan kunt u op vele bestemmingen ook mee in een fl ottielje. Een fl ottielje geeft gezelligheid en soms ook veiligheid en vele goede tips en trucs over het gebied en de boten.

Persoonlijk advies

De eigenaren van GoFunSailing zijn Ton en Maartje van den Berg. Zij hebben elkaar leren kennen op het water en hebben sinds die tijd al heel wat zeemijlen afgelegd. Omdat ze graag van hun passie hun werk wilden maken zijn ze naar de zeevaartschool gegaan. In het zomerseizoen begeleiden ze zelf de fl ottielje in Mallorca. Zij weten dus als geen ander waar ze het over hebben. Zij kennen bijna alle gebieden waar ze schepen aanbieden en kunnen u daarom ook het beste adviseren als u uw wensen aan hen kenbaar maakt.

W: gofunsailing.com
E: [email protected]
T: 06-20553904