Gezonde boodschappen via MyGoodfoodshop.com

MyGoodfoodshop is dé nieuwe webshop voor alle gezonde boodschappen: groenten, fruit, noten en vis. Drie tot vier dagen verser dan producten in de supermarkt en thuisbezorgd door heel Nederland. MyGoodfoodshop realiseert dit met een unieke keten van familiebedrijven.  Door de samenwerking met Nederlandse familiebedrijven kan MyGoodfoodshop een groot en uitsluitend gezond assortiment bieden. Met een uitstekende kwaliteit en prijs dankzij de korte keten van producent naar consument.

De beste gezonde producten van familiebedrijven
De familie Ouwehand van Bertus Dekker zorgt voor de vis, de familie Bouwman van Nootkracht levert de noten, de familie Dijk levert de groenten en het fruit. De biologische producten zijn van specialist Udea (het moederbedrijf van o.a. Ekoplaza). De logistiek is in handen van Muller Fresh Food Logistics. Het vakmanschap van deze specialisten vormt samen een korte keten en de garantie dat de beste producten in de beste conditie thuisbezorgd worden.

Gezonder eten makkelijk maken
Via de webshop is gezond eten voor de hele week binnen een paar minuten besteld. Inspiratie voor gezonde gerechten krijgen bezoekers volop door gevarieerde recepten. De webshop en klantenservice wordt gerund door oprichter Ruud van Rijn. Zijn motivatie is om gezonder eten makkelijk te maken en hij richtte daarom MyGoodfoodshop op.

Van Rijn: “Ik geloof dat goed eten leidt tot langer en gezonder leven, en dat gun ik iedereen. MyGoodfoodshop laat de verleiding aan suiker, zout en toevoegingen uit de (online) supermarkt links liggen. Voor mij en mijn gezin zijn de maaltijdboxen die bepalen wat je eet (en waar je lastig vanaf komt) het niet helemaal. Daarom heb ik gezocht naar een beter alternatief en MyGoodfoodshop opgezet. Er is mooi werk aan de winkel!”

www.mygoodfoodshop.com

0 replies on “Gezonde boodschappen via MyGoodfoodshop.com”