Met deze 5 tips van X2O creëert u de badkamer van uw dromen

In 5 stappen naar uw droombadkamer

– Verzamel al uw inspiratie en ideeën

Een goed ontwerp begint met degelijke research. Voordat u verwoed begint te shoppen, is het een goed idee om op zoek te gaan naar inspiratie. Dat kan u old school aanpakken, met magazines, brochures, een schaar en een prikbord. Of online, bijvoorbeeld op uw eigen Pinterest-pagina.

– Bepaal een kleurenschema

De sleutel tot een strak design is een eenduidig kleurenschema. Hou het eenvoudig met een hoofdkleur en wat andere kleuraccenten, of kies voor contrast met gedurfd en tijdloos zwart en wit voor uw meubilair en voor uw kranen en accessoires.

– Een badkamermeubel als basis

Het badkamermeubel is het meest prominente element in een badkamer, het beste is hier dus om voor duurzame en tijdloze badkamermeubels te kiezen. En dan nog liefst in functie van de ruimte in uw badkamer en uw persoonlijke smaak. Met de modules van X2O bijvoorbeeld bent u vrij om zelf uw ideale indeling samen te stellen uit een ruime collectie aan strak meubilair.

– Kies uw bad, douche en waskommen met zorg

Ook hier geldt: hoe tijdlozer, hoe beter, want u wil natuurlijk dat uw badkamer een tijdje meegaat, en er al die tijd modern blijft uitzien. Sanitair uit het hoogwaardige solid surface is de nieuwste trend in badkamerland, en geeft uw badkamer een strakke uitstraling.

– De accessoires maken de badkamer

Voor de finishing touch zijn accessoires ideaal. Hiermee bepaalt u de totaallook van uw badkamer. En, deze hoeven niet zo tijdloos te zijn als het vaste meubilair, want hier kan u naar hartenlust mee afwisselen. De mogelijkheden zijn eindeloos: handdoekenrekken, zeepbakjes, en zelfs linnenmanden: accessoires maken uw badkamer af.

Waar u uw volledige droombadkamer kan samenstellen? Bij X2O, de badkamerspecialist met een gigantisch aanbod van badkamers in alle mogelijke stijlen en designs, van onbetwiste kwaliteit.

Het unieke assortiment in Nederland en België aan scherpe prijzen vindt u in de showroom in uw buurt of via de webshop.