Dorstlesser voor de huid

Perricone MD introduceert een nieuw skin care-regime met vijf superluxe, lichte en luchtige producten, verrijkt met hydrogen. Dit kleinste molecuul in het universum geeft de huidcellen een ongekende energie- en hydratatie-boost. Gaat vroegtijdige veroudering tegen veroorzaakt door o.a. stress, slaapgebrek en zonneschade. Voor een stralende, maar vooral ook gezonde en vitale huid. Ook tijdens de vakantie, want tevens verkrijgbaar in travel-size starter kit! 

Hydrogen is de kleinste bouwsteen in het universum: 99% van alle materie bestaat uit dit molecuul. H2 Elemental Energy verrijkt met hydrogen dringt razendsnel door de buitenste huidlagen en activeert de celenergie voor een intense hydratatie van de huid en een energieke, gezonde uitstraling. De collectie is ontwikkeld voor iedereen met een normale tot droge huid, op zoek naar lichtgewicht, hightech huidverzorging, die eenvoudig is in gebruik, maar wél met onmiddellijk hydraterend resultaat.

Hydrating Cloud Cream 50 ml €85,00

Luchtige, cloud-achtige crème met het comfort van een rijke moisturizer

Hydrating Booster Serum 30 ml €105,00

Geeft een intensieve en onmiddellijke boost aan een droge, gedehydrateerde huid

Advanced Renewal Infusion Serum 4 x 9 ml €260,00

Intensieve anti aging-behandeling om 3 – 4 keer per jaar toe te voegen aan je gebruikelijke skin care-routine

Firming Foam Mask 100 ml €55,00

Lichtgewicht masker, dat bij contact met de huid transformeert tot schuim en de huid verstevigt en vitaliseert met een verkoelend effect

De-Puffing Eye Gel 15 ml €78,00

Verkoelendeen verzorgende ooggel,die zwellingen vermindert en de kwetsbare zone rondom de ogen hydrateert

Ultimate Hydration Starter Kit €80,00

Travel-sizes van de Hydrating Cloud Cream, Hydrating Booster Serum en De-Puffing Eye Gel