Barbecues to go

Zin in een impromptu barbecue? Barbecook heeft een geheel nieuwe lijn handige en compacte on the go-barbecues die weinig kostbare ruimte in beslag nemen en waarmee je op een eenvoudige manier kunt grillen.

Billy
Reiken jouw grillambities verder dan je achtertuin? Barbecook Billy is van alle markten thuis. De lichtgewicht, schokbestendige en  mobiele houtskoolbarbecue kan komende zomer overal mee naartoe. De regelbare luchttoevoer en het kuip-in-kuipsysteem garanderen een goede verbranding van de houtskool. Bovendien houd jij de controle, want dankzij de grill die je verstelt in de hoogte, bepaal je de intensiteit tijdens het roosteren gewoon zelf. We hoeven vast niet in te fluisteren dat Billy weleens het ultieme Vaderdaggeschenk zou kunnen zijn. Fire it up!

Carlo
Dankzij het unieke ontwerp van tafelbarbecue Barbecook Carlo in vrolijk okergeel grill je vanaf nu rookvrij. Het vlotte opstarten met aanmaakblokjes zorgt ervoor dat je in no time grill ready bent. Met de ingebouwde ventilator stem je het vuur constant af. Dankzij die ventilator blijven de kolen ook mooi roodgloeiend. Daardoor is Carlo uitermate zuinig: minder houtskool met meer resultaat.
De handige draagtas maakt van jou een graag geziene gast op spontane tuinfeestjes.

Karl
Het designbroertje van Carlo heeft alle troeven in huis: kracht, comfort en design. Deze stijlvolle houtskoolgrill, die je in gang zet met aanmaakblokjes, werd uitgerust met een ingebouwde ventilator waarmee je de controle over het houtskoolvuur kunt houden. Karl is bovendien uitgerust met een handige opbergtas en een USB-poort. Zijn de batterijen van de ventilator leeggelopen, dan kun je makkelijk je ‘powerbank’ aansluiten om de ventilator opnieuw aan te sturen.

Onderhoudsvriendelijk
Alle onderdelen van Billy, Carlo en Karl laten zich eenvoudig demonteren. De roestvrijstalen onderdelen zijn bovendien vaatwasserbestendig. De rest wrijf je snel schoon met een vochtig doekje.