Abrisud, leider in Europa

 


Abrisud werd in 1996 opgericht met de ambitie om afneembare zwembadoverdekkingen te ontwikkelen, een technisch product dat voor iedereen toegankelijk is. Dankzij een beleid gericht op kwaliteit en innovatie kon Abrisud zich snel positioneren als het meest standvastige bedrijf op de markt.

De groei van Abrisud is nauw verbonden aan zijn vermogen om te innoveren. De investeringen in Onderzoek & Ontwikkeling hebben zich vertaald in de aanvraag van talloze patenten (INPI). Het bedrijf heeft zijn ontwikkeling sinds 1999 ook buiten Frankrijk voortgezet en is vandaag aanwezig in 11 Europese landen.

Tegenwoordig zijn er meer dan 300 mensen werkzaam bij Abrisud. Gedreven door een voortdurend streven naar kwaliteit en klanttevredenheid zetten al deze mensen zich in om u het breedste gamma op de markt aan te bieden.

EEN ZWEMBADOVERDEKKING: WAAROM?

De omgeving van tuin en zwembad is de afgelopen jaren een volwaardige leefruimte geworden. Deze ruimten in de open lucht brengen letterlijk een frisse wind en stellen ons in staat om weer wat dichter bij de natuur te gaan staan. Daarom worden ze almaar belangrijker in ons dagelijkse leven. Al het comfort en de decoratieve afwerkingen van onze interieurs zijn terug te vinden in deze nieuwe woonruimten in de open lucht.

Ook het concept van de zwembadoverdekking is veranderd. Al menige jaren is de overdekking een essentieel element van veiligheid en comfort dat het bovendien mogelijk maakt om een groot deel van het jaar van het zwembad te blijven genieten. Ze past vandaag ook binnen een nieuw esthetisch streven. Nieuwe vormen, nieuwe materialen en nieuwe technieken… de overdekking heeft voortaan haar plaats in onze buitenomgeving en geeft extra cachet aan onze leefruimte. De zwembadoverdekking van vandaag mag gezien worden en draagt bij aan de charme van de buitenomgeving.

Abrisud heeft een sterke bijdrage geleverd aan deze trend door de elegante structuren, het gebruik van hoogwaardige materialen, de motorisering, de uitvinding van de vlakke overdekking, enz. Talloze technische oplossingen die beantwoorden aan de diverse verwachtingen van zwembadeigenaars, reden om de keuze van het type overdekking zorgvuldig te overwegen.

WELKE OVERDEKKING PAST HET BEST BIJ U?

Afneembaar vlakke overdekking Het ontwerp dat voor iedereen toegankelijk is

“Zo eenvoudig mogelijk beschermen zonder iets te verbergen” Een simpele en voordelige versie voor klanten die op de meest eenvoudige en discrete manier willen genieten van de voordelen van een overdekking (proper en warm water en veiligheid)!

Gemotoriseerde vlakke overdekking Een parel van een overdekking!

“Discreet en comfortabel genieten van alle voordelen van een overdekking”

De modules van gelijke breedte rollen en worden op elkaar gestapeld. Hierdoor nemen ze een minimale vloeroppervlakte in wanneer ze zijn gestapeld. Nieuw: de magnetische bevestigingen maken het gebruik nog eenvoudiger door komaf te maken met de handmatige ontgrendeling van de beveiligingselementen, wat door de wet verplicht is.

Coverseal – Een uniek ontwerp

“Geniet van een soepel afdekzeil dat altijd strak gespannen staat”

Een uitzonderlijk product dat exclusief wordt aangeboden door Abrisud. Het unieke ontwerp maakt een perfecte spanning mogelijk, waardoor het afdekzeil zware lasten kan dragen en geen regenwater verzamelt. Dit volledig afgedichte zeil behoudt een isolerende luchtlaag boven het wateroppervlak om de warmte vast te houden. Motorisering zonder elektrische aansluiting.

Openrollende overdekking De meest veelzijdige overdekking

“Talloze openingen voor een gemakkelijke en snelle toegang”

Deze modulaire overdekking bewaart tevens de kenmerken van de afneembare overdekking. Alle modules kunnen worden opgetild en rollen bovendien onder elkaar als een lade om het zwembad moeiteloos gedeeltelijk te overdekken of open te leggen. Deze veelzijdige overdekking is bruikbaar in alle configuraties, zelfs wanneer er geen uitloop is, zonder vlak rond het zwembad of voor installatie op de boordsteen als het terras geen betonfundering heeft. Deze overdekking bestaat eveneens in een gemotoriseerde versie.

Telescopische overdekking Een staaltje van technologie

“De telescopische overdekking in een nieuw jasje”

Een hoogtechnologische telescopische overdekking met een uniek geleidingssysteem op basis van omgekeerde telescopie. Deze technologie zorgt voor een volkomen regelmatig traject van de panelen zonder risico op blokkering en zonder rails op de grond. 7 exclusieve patenten, waaronder de magnetische bevestiging, een comfortabel alternatief voor de vast te draaien verankeringen.

Residentiële overdekking – Nog meer ruimte

“Maak van uw overdekking een echte leefruimte”

Dankzij het ruime interieur kunt u ten volle genieten van de geneugten van uw zwembad of jacuzzi. Bovendien kunt u een gezellige zithoek, een ontspanningsruimte of een fitnessruimte inrichten… De structuurcomponenten verschillen naargelang de afmetingen van de overdekking, zodat deze in alle weersomstandigheden een hogere weerstand bieden dan is voorgeschreven door de norm NF P 90-309.

Meer informatie:
abrisud.nl of gratis nummer 0800 – 022 2003

Gepubliceerd in editie Villa d’Arte 2 / 26 april 2017