WINNEN!! Solid Surface accessoires van Balmani

Helaas, deze winactie is verlopen. Meld je aan op de Nieuwsbrief (zie rechterkant hiernaast) om op de hoogte te worden gehouden van toekomstige winacties.

Solid Surface is buitengewoon duurzaam, bestand tegen een stootje én tegen vocht, wat het ideaal maakt voor de badkamer! Bijkomend voordeel is dat vuil zich niet kan ophopen op het poriënvrije oppervlak. Dat maakt Solid Surface extra hygiënisch en onderhoudsvriendelijk. Naast wastafels, baden, douchebakken en douchewandpanelen is badkamerspecialist X2O Badkamers dé exclusieve distributeur van de luxueuze accessoires van Balmani in Solid Surface uitvoering. Met hun fraaie minimalistische uiterlijk komen deze in werkelijk elke badkamer tot hun recht. Misschien binnenkort wel in die van jou, want wij mogen drie sets weggeven!

Villa d’Arte mag drie keer zo’n stijlvolle Solid Surface accessoireset van Balmani t.w.v € 259,70 weggeven. De set bestaat uit de Balmani Spazio cosmeticaschaal in matwit solid surface (32x22cm) t.w.v. € 149,90, de Balmani Testa universele pot in mat wit Solid Surface t.w.v. € 59,90 en de Balmani Testa cosmeticaschaal solid surface (25x14cm) t.w.v. € 49,90.

0 replies on “WINNEN!! Solid Surface accessoires van Balmani”