WINNEN: Leitz TruSens™ luchtreiniger

Niet alleen de lucht in de stad is verontreinigd, ook de lucht binnenshuis is vaak verre van optimaal. Met behulp van de Red Dot Design Award winnende Leitz TruSens™ luchtreiniger reinig je de lucht binnenshuis snel en effectief van fijnstof, schimmels, virussen, bacteriën, haren en huidschilfers van huisdieren, maar ook vervelende kookluchtjes. Villa d’Arte mag er eentje wegggeven!

Bijzonder prettig als je last hebt van allergieën of een luchtwegaandoening, maar eigenlijk voor iedereen een stuk gezonder. Op het led-display kan je de luchtkwaliteit van de kamer aflezen, maar zodra die terugloopt merk (en hoor) je dat vanzelf, omdat het viervoudige filtersysteem en de gepatenteerde PureDirect technologie aan het werk gaan om de lucht optimaal te reinigen en weer over de ruimte te verspreiden. De Sensor-Pod – verkrijgbaar in twee varianten: de Z2000 voor een middelgrote (tot 35 m.) en de Z3000 voor een grote kamer (tot 70 m.) – monitort continu de luchtkwaliteit in de ruimte en past de intensiteit van de reiniging hierop aan. De compacte TruSens Z-1000 is speciaal ontworpen voor kleine ruimtes zoals een slaapkamer of thuiskantoor; dit model wordt dan ook zonder SensorPod geleverd.

Voor alle Leitz TruSens™ luchtreinigers zijn speciale filters beschikbaar. Al naar gelang behoefte is er keuze tussen een Allergie- en Griep Antiviraal 3-in-1 HEPA filter, een Geur- en VOS-filter of een Huisdierfilter. Variërend per model luchtreiniger, adviesprijzen vanaf €35 – €75.

Villa d’Arte mag één Leitz TruSens™ Z2000 t.w.v. € 199 weggeven.

Ga naar DEZE PAGINA en vul het formulier in om kans hierop te maken.

0 replies on “WINNEN: Leitz TruSens™ luchtreiniger”