WINACTIE: Starck T Borstelset in matzwart

HyperFocal: 0

Helaas, deze winactie is verlopen. Meld je aan op de Nieuwsbrief (zie rechterkant hiernaast) om op de hoogte te worden gehouden van toekomstige winacties.

Liefst zestien elementen kent de accessoirelijn Starck T van Duravit en Philippe Starck. De vloeiende overgang van de ronde basis naar de geometrische T-vorm is het bepalende designkenmerk van de accessoiresserie, die doet denken aan een organische boomstructuur, een vertakking. Dit ontwerpelement is terug te vinden in elk onderdeel van de serie en vormt daarmee de terugkerende, iconische signatuur.

Alle elementen zijn zowel verkrijgbaar in chroom als in de trendkleur matzwart. Materiaal van hoge kwaliteit en elegante afwerking garanderen een lange levensduur. Zowel in design als in materiaal afgestemd op alle Duravit-series, maakt Starck T de moderne badkamerinrichting compleet.

Villa d’Arte mag 4 x de staande Starck T borstelset in matzwart t.w.v. € 170 weggeven. Wil jij een van de kanshebbers zijn, stuur dan een mailtje naar redactie@villadarte.nl o.v.v. Duravit Starck T borstelset en like onze facebookpost!

0 replies on “WINACTIE: Starck T Borstelset in matzwart”