Winactie Duravit staande borstelset van Philippe Starck

Nieuwe badkameraccessoires van Philippe Starck

Duravit en Philippe Starck presenteren de nieuwe accessoireslijn Starck T, die functionele nauwkeurigheid combineert met organische vormen. In 1994 bracht Philippe Starck, in samenwerking met Duravit, Starck 1 op de markt, een mijlpaal in de badkamergeschiedenis.

Hierna volgden meerdere complete badkamerseries en nu, voor het eerst in 25 jaar, een nieuw assortiment accessoires.De vloeiende overgang van de ronde basis naar de geo­me­trische T-vorm is het bepalende designkenmerk en doet denken aan een organische boomstructuur, een vertakking. Dit ontwerpelement is terug te vinden in elk onderdeel van de nieuwe serie en vormt daarmee de terugkerende, iconische signatuur. Alle zestien elemen-ten van de nieuwe serie zijn zowel verkrijgbaar in chroom als in de trendkleur matzwart. Hoge kwaliteit materiaal en afwerking garanderen een lange levensduur. Zowel in design als in materiaal afgestemd op alle Duravit-series: Starck T maakt de moderne badkamerinrichting compleet.

Villa d’Arte mag 4 x een staande borstelset (t.w.v. € 170 p.s.) weggeven. Wil je kans hierop maken? Vul dan onderstaand formulier in.

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.