Dé speaker voor de soundtrack van jouw zomer

Met de SoundLink Color II, de waterproof-versie van Bose’s iconische SoundLink Bluetooth speakerfamilie, ben je deze zomer op elke plek verzekerd van optimale geluidskwaliteit voor jouw zomerse krakers.

De Color II maakt draadloos verbinding met smartphones en tablets, voor probleemloos streamen van muziek. Hij levert een berg geluid dankzij Bose’s zelfontwikkelde dubbele overstaande passieve radiatoren, die de trillingen van de hoofdspeaker in krachtige bassen vertalen en waarbij elke centimeter van de kleine behuizing maximaal wordt benut. Met zijn afmetingen van 13x13x5 cm (hxbxd) en een gewicht van slechts 540 gram verbaast de Color met zijn indrukwekkende volume, helderheid en diepte.

De verbeterde duurzaamheid uit zich in een IPX4-score voor waterbestendigheid. IPX4 betekent dat de speaker bestand is tegen regen, plenswater en geknoeid water (omvallend glas). De nieuwe zachte siliconenbehuizing ziet er fraai uit en voelt prettig aan, en vangt schokken en stoten beter op. Bovendien is de Color II leverbaar in nieuwe kleuren: Aquatic Blue, Coral Red, Soft Black en Polar White.

De ingebouwde NFC-technologie zorgt voor snelle touch-to-pair-koppeling met andere apparatuur, terwijl installatie een fluitje van een cent is dankzij de gesproken instructies. De speaker is uitgerust met een ingebouwde microfoon om oproepen te beantwoorden en voor toegang tot Siri, Google Now™ en andere smartphone-VPA’s. De lithium-ionaccu gaat tot 8 uur mee en is volledig op te laden via een USB-aansluiting. En met de supergestroomlijnde Bose Connect-app heb je de functies en eigenschappen onder handbereik;, tussen apparaten schakelen, software updaten en nog veel meer.

PRIJZEN EN BESCHIKBAARHEID

De SoundLink Color Bluetooth speaker II  is verkrijgbaar voor € 139,95. De SoundLink-lijn wordt verkocht via Bose Stores, Bose.nl en aangewezen Bose-dealers. De Bose Connect-app is per direct te downloaden vanuit de App Store® of Google Play™.

0 replies on “Dé speaker voor de soundtrack van jouw zomer”