Culinair arrangement Landgoed De Uitkijk

Exclusief te boeken bij Villa d’Arte

Geen verkeer te horen…. Alleen het geruis van de bomen, gekwetter van vogeltjes en geritsel van bladeren doorbreken de stilte. 

Ontdek de ongerepte natuur van het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Hier vind je een van de grootste aaneengesloten heidegebieden van Europa. De stuwwal doet door haar hoogteverschillen haast on-Nederlands aan. Rust na een wandel- of fietstocht uit bij Landgoed de Uitkijk in Hellendoorn dat aan de rand van het nationaal park ligt.

Ooit was deze rietgedekte villa een theehuis met een uitkijktoren. Tegenwoordig is Landgoed De Uitkijk een sfeervol boetiek hotel waar je gastvrij ontvangen wordt. De sfeervolle huiskamer, serre, het restaurant en de verwarmde veranda vormen het hart van het bedrijf. Hier kunt u genieten van pure gerechten, gemaakt met regionale- en ambachtelijke producten. Michelin bekroonde het restaurant dan ook met een Bib Gourmand.

In de zomermaanden is het heerlijk vertoeven op het grote zonnig terras en in de winter plof je na een lange wandeling met een goed glas wijn op een van de banken bij de haard. Op de eerste en tweede verdieping van het hotel liggen twaalf stijlvolle hotelkamers en een luxe suite met bubbelbad. De schitterende bos en heide omgeving van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug biedt tal van mogelijkheden voor het maken van lange fiets- en wandeltochten. Bovendien loopt het Pieterpad pal langs het hotel. Vroege vogels kunnen zomaar een ree tegenkomen. Ook aan de kinderen is gedacht; zij kunnen zich uitleven in de bosspeeltuin met boomhut en slingertouw en Avonturenpark Hellendoorn ligt op een steenworp afstand. De gastvrijheid van de mensen die in Landgoed De Uitkijk werken en hun passie voor (h)eerlijk eten kun je in dit hotel overal proeven en voelen. Dat maakt dit hotel een ontmoetingsplek bij uitstek, waar je met plezier naar toe komt.

Landgoed De Uitkijk
Hellendoornsebergweg 8
7447 PA Hellendoorn
T: 0548 65 41 17
W: landgoeddeuitkijk.nl

Onderstaand arrangement is exclusief voor lezers van Villa d’Arte en bezoekers van deze website.
Deze aanbieding is geldig tot 1 april 2022.

• 1x overnachting met ontbijt
• 1x glas bubbels
• 1x 4-gangen Bib Gourmand diner
Inclusief wijnarrangement en water bij het diner
• koffie/thee met bonbons na het diner
• gratis wandel- en fietsroutes
• gratis WiFi 
• gratis parkeren

Aankomst op: zo, ma, di, wo € 140 p.p. | do, vr, za € 145 p.p.  

Reserveren via 0548 65 41 17 of info@landgoeddeuitkijk.nl

0 replies on “Culinair arrangement Landgoed De Uitkijk”