Logo

Mrs.Me breidt Glass House collectie uit

De home couture collectie The Glass House van Mrs.Me kenmerkt zich door de combinatie van een subtiel kleurpalet, het gebruik van niet-alledaagse materialen en een ongedwongen sfeer. Dit alles samengebracht in verschillende settings, oftewel fully dressed bedden. In het voorjaar wordt The Glass House collectie uitgebreid met 2 nieuwe settings; Spa en Loggia.

Mrs.Me ontspant en verkwikt met haar nieuwe setting Spa.
Gehuld in een nevel van zachte tinten is Spa verleidelijk sereen. Glooiend satijn, sierlijk neergestreken alpaca en nonchalant verspreide kussens vormen het decor. Het diffuse kleurbeeld van kalm Light Grey en gedempt Sage krijgt gestalte in soepele en pure materialen.

Dekbedovertrek, slopen en nekrolhoezen Stilo zijn uitgevoerd in gewassen 300 thread count satijn. De silk hand finish maakt de stof comfortabel zacht. De items zijn strijkvrij, wel zo gemakkelijk.

Opmerkelijk detail: de verborgen nylon rits aan de onderzijde van het overtrek voorkomt verschuiven van het dekbed. Nick is een royale, soepel vallende plaid van een zeer dunne wol alpaca melange in de kleur Light Grey. De plaid van maar liefst 180 x 300 cm is afgewerkt met speelse franje.

Mrs.Me vangt het licht in haar nieuwe setting Loggia. In de luwte van de Loggia krijgen de seizoenen vrij spel. Frisse lentedauw bij het ontwaken, spiegeling in zomerzee en ragfijn geweven herfstdraden in tonen winterzilver. Het kleurbeeld is mild in karaktervolle tinten. Subtiel glanzende stoffen met zilverkleurige en parelmoer finishings ademen een sfeer van weldadige ontspanning.

Spinsels om bij weg te dromen. Dekbedset Mesh betovert met geborduurde banen op beige katoensatijn met een garentelling van 300 thread count. Bijzonder is het garen van het borduursel dat een geraffineerd kleurverloop in grijstinten heeft.

Sprei Silver Pad is al tien jaar tijdloos. Een Mrs.Me klassieker, die vanaf het prilste begin deel uitmaakt van de collecties. De bed-end spread is gemaakt van 100% linnen, sprankelend door de zilverkleurige coating, de achterzijde is van wol. Silver Pad is ideaal te combineren in ieder interieur en met elk kleurpalet.

De twee nieuwe settings zijn vanaf begin april 2017 verkrijgbaar bij exclusieve woonwinkels en speciaalzaken in interieurdesign, slaapkamers en bedtextiel. Bekijk de verschillende producten, settings en collecties op: mrsme.com