Logo

Culinaire top 4daagse: Dinner at the Parc in Leersum

In de nieuwe Villa d’Arte hebben we al een tipje van de sluier opgelicht: dit jaar opent het historische landgoed Parc Broekhuizen haar deuren voor een serie unieke culinaire events. Op 10 maart wordt Dinner at the Parc afgetrapt; een vierdaags gastronomisch spektakel, waarbij tien van ‘s werelds meest vooraanstaande chefs – totaal goed voor 20 Michelinsterren –samen met Parc Broekhuizens’ eigen topchef Marco Westmaas de sterren van de hemel koken.

Tijdens Dinner at the Parc staat Marco Westmaas in de keuken met een elite team van de meest invloedrijke chefs van over de hele wereld: Heinz Beck***, Paolo Casagrande***, Sven Elverfeld***, Jacob-Jan Boerma***, Martin Klein**, Moshik Roth**, Jannis Brevet**, Dieter Koschina** Matteo Ferrantino en Ian Kittichai.

Tijdens dit gastronomisch spektakel, koken zij hun meest exquise signature dishes en worden er eveneens meer dan 150 unieke wijnen van 34 verschillende wijnhuizen van over de hele wereld gepresenteerd door een aantal van de meest gerenommeerde wijnleveranciers.

Volgende events 

Maar dit is pas het begin want tijdens de tweede editie, die in juni zal plaatsvinden, staat Dinner at The Parc in het teken van Wagyu & Sake. De met drie Michelinsterren bekroonde Japanse chef Hiroyuki Kanda, Japanse grootmeester Ishikawa en de charismatische Tsuyoshi Murakami zullen ieder op onnavolgbare wijze hun culinaire kunsten vertonen bij de bereiding van Wagyu rundvlees. Zij worden bijgestaan door een befaamde Japanse mixologist, die een inkijkje geeft in de wereld van sake cocktails en Japanse whisky’s.

Begin november zullen er opnieuw grote internationale namen afreizen naar het landgoed in Leersum. Alle details en namen worden later dit jaar op dinnerattheparc.com bekend gemaakt. Maar we voorspellen dat Leersum weleens de culinaire hoofdstad van de wereld zou kunnen worden.

Dinner at the Parc

10 t/m 13 maart

Parc Broekhuizen

Broekhuizerlaan 2

Leersum

Voor het volledige programma en reserveringen: dinnerattheparc.com & vimeo.com/202378401

Voor meer achtergrondinfo en interviews met onder meer Marco Westmaas zie Villa d’Arte #1, nu te verkrijgen in de winkels!