Chef van de maand: Bart van Olphen

Bart van Olphen is een culinair vis-expert, voorvechter voor duurzaam gevangen vis. Zijn kookboek Fish Tales werd onderscheiden met een Gourmand Award. Ook schreef hij het Nederlandse Viskookboek en de bestsellers Visbijbel en Vis uit blik. Bart werkt samen met Jamie Oliver voor diens FoodTube-kanaal en heeft onder de naam Barts Fish Tales een eigen succesvol YouTube-kanaal. Op Instagram zend hij ’s werelds kortste kookshow uit. Nu is zijn nieuwste boek bij Uitgeverij Carrera Culinair verschenen: Vis voor elke dag waaruit Villa d’Arte gedurende vier weken telkens een recept zal publiceren.

[Foto: Novia Scotia, David Loftus]

Vis voor elke dag biedt 100 makkelijke visrecepten afkomstig uit alle windstreken; van IJsland tot India en van Gambia tot Australië. Of je nu inspiratie zoekt voor een snelle lunch, een snack voor bij de borrel of een feestelijke maaltijd, de gerechten zijn geschikt voor elke dag, op elk gewenst moment. Van bakkeljauwkroketjes, tonijntosti en pasta met kokkels en witte wijn tot tajine met rode poon, viskoekjes en risotto met kreeft. Een groot deel van deze recepten verscheen eerder in Bart’s Fish Tales.

ISBN 9789048839810
BINDWIJZE Gebonden
NUR 440
OMVANG 256
PRIJS € 25.00