WINNEN: Take it Away

 

All JOARZ

RECTIFICATIE: In het magazine hebben wij (stom, stom, stom) abusievelijk JOARZ verkeerd gespeld. Dit prachtige Nederlandse merk gespecialiseerd in luxueus beddengoed heet dus JOARZ, met een J! 

Sinds 1 juni dit jaar biedt het Nederlandse JOARZ luxueus beddengoed aan tegen een vriendelijke prijs. JOARZ produceert dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens van eco-friendly percal katoen met een draaddichtheid van 300 per inch, waar de meeste producenten op 200 draden blijven steken. Dit verschil is voelbaar in bed, maar niet in de portemonnee! Een eenpersoons dekbedovertrek inclusief kussensloop koop je al voor € 59,95. De onderneming hecht veel waarde aan mens en milieu. Er worden geen giftige chemicaliën toegevoegd aan de producten om het bijvoorbeeld strijkvrij te maken; JOARZ vindt een onschuldig kreukeltje ondergeschikt aan het behoud van het milieu en de gezondheid van haar consumenten. Waan jezelf thuis in de luxe van een 5 sterrenhotel onder het knisperende en frisse beddengoed van JOARZ!

Villa d’Arte mag vijf sets JOARZ dekbedovertrekken inclusief twee kussenslopen weggeven. Het beddengoed is verkrijgbaar in de maten:
140 CM BREED X 200/220 standaard Nederlands eenpersoons dekbedovertrek
200 CM BREED X 200/220 standaard Nederlands tweepersoons dekbedovertrek
240 CM BREED X 200/220 Lits-jumeaux – breed Nederlands tweepersoons dekbedovertrek.

Stuur om hierop kans te maken een mail naar redactie@villadarte.nl met hierin duidelijk vermeld de gewenste maat.

Bioscoopbeleving

De Compact Soundbar-serie van Sony biedt de oplossing voor een praktische entertainmentervaring thuis. Naast het perfecte bioscoopgeluid tijdens willekeurig welk televisiemoment, is deze stijlvolle en hoogwaardige soundbar te gebruiken als speaker voor Spotify Connect en Chromecast. Dankzij Bluetooth en NFC kan bovendien in een handomdraai muziek vanaf een telefoon worden gestreamd. S-Force PRO Front Surround, een surround-sound verbeteraar, brengt filmgeluiden meer tot leven. De bijbehorende subwoofer voor lage tonen is zo compact dat hij makkelijk uit het zicht opgeborgen kan worden.

 

Verkrijgbaar in zwart (model: HT-MT500 ) en beige (model HT-MT501).

Villa d’Arte mag 1 x Sony’s HT-MT500/501 Compact Soundbar t.w.v. € 500,00 weggeven. Stuur om hierop kans te maken een mail naar redactie@villadarte.nl o.v.v. Sony HT-MT500 of 501 Compact Soundbar met hierin het gewenste typenummer (de gewenste kleur) duidelijk vermeld.

 

Lighten up your world

Elke designer weet dat een goed lichtplan, of juist het ontbreken hiervan, een woning kan maken of breken. Dankzij Philips Hue kan iedereen zijn eigen lichtplan ontwerpen. Het biedt namelijk een oplossing voor werkelijk iedere lichtwens en is ook nog eens zeer eenvoudig te bedienen via smartphone of tablet. Met 16 miljoen kleuren is het nooit een probleem het licht perfect af te stemmen op je interieur of gemoedstoestand. Je kan de Hue dimmen, gebruiken om een kunstwerk te accentueren, een ruimte met een sfeervolle kleur te verlichten of een muur extra uitstraling te geven met een subtiele tint. Maar ook zijn de lampen middels een timer als wekker te gebruiken, of bereiden ze zich door langzaam te dimmen alvast voor op een goede nachtrust. Via de gratis app kun je op een heel simpele manier tot wel 50 lampen apart bedienen. De Hue-collectie omvat naast lampen, spots en LED-lightstrips, ook handige bewegingssensoren en de draadloze, oplaadbare Hue Go-lamp.

Villa d’Arte mag 1 x de Hue Color Ambiance starterkit, de Hue Go en een Hue Motion Sensor of Lichtstrip met een totale waarde van € 319,95 weggeven. Stuur om hierop kans te maken een mail naar redactie@villadarte.nl o.v.v. Lighten up My world

 

Tomorrowland by Staub

Een unieke cocotte om wereldse smaken te ontdekken en te delen met familie en vrienden. Dat krijg je als je de magie van Tomorrowland samenbrengt met het vakmanschap van Staub. Het wereldfestival en de culinaire specialist ontwierpen samen een exclusief design, in beperkte oplage verkrijgbaar. Een absolute must-have, niet alleen vanwege het prachtige deksel met hartvormige greep, maar vooral vanwege hetgeen eronder zit. Het zijn de structuren aan de onderkant van het deksel die een aromaregen creëren. Elk gerecht blijft hierdoor heerlijk sappig, vol smaak en aroma en behoudt alle vitamines. Tommorowland by Staub Cocotte is geschikt voor alle vuren, ook inductie.

Villa d’Arte mag twee Tomorrowland by Staub braadpannen (diameter 20 cm, inhoud: 2,2 l, gewicht: 3,4 kg) t.w.v. € 199 p.s. weggeven. Stuur om hierop kans te maken een mail naar redactie@villadarte.nl o.v.v. Tomorrowland by Staub