WINNEN: Take it away!

De kleine dingen in het leven zijn erg belangrijk voor Mr. Sparks: een goed glas whisky, een sigaar of genieten van een knetterend haardvuur samen met zijn geliefde. Geïnspireerd door de culturen die hij ontmoette heeft Ted Sparks een collectie kaarsen en diffusers gecreëerd. Deze heerlijk geurende kaarsen en diffusers van Nederlandse bodem zijn verkrijgbaar in vijf verschillende geuren: Chamomile & White Tea, Orange & Cedarwood, Bamboo & Peony en de kerstspecials Cinnamon & Sandalwood en Blue Spruce & Pine. Verkrijgbaar in de maten Demi (420 gr) Magnum (600 gr), Double Magnum (1500 gr) en Balthazar (3500 gr). De prijzen variëren van €14,99 tot €99,95 voor de kaarsen en €19,95 voor de diffusers.

Villa d’Arte mag twaalf sets Ted Sparks geurkaarsen & diffusers in geuren naar keuze t.w.v. € 40 per set weggeven. Stuur om hierop kans te maken een mail naar redactie@villadarte.nl o.v.v. Ted Sparks met daarin duidelijk vermeld welke geur uw voorkeur geniet.

Change the world sleeping

Als u één keer onder Yumeko’s biologisch katoen satijn hebt geslapen, wilt u nooit meer iets anders. Het is namelijk ongelooflijk zacht. Voor u en voor de wereld. Het Nederlandse label werkt mét en áán een schone en eerlijke keten. Dat is ‘beter slapen’ in alle opzichten: zachter, gezonder, eerlijker en zonder onnodig dierenleed. Deze prachtige overtrekset in mooi Sea Green is gemaakt van het zachtste 100% biologisch en fairtrade katoen satijn. Dus helemaal puur en schoon. Het dekbedovertrek is er in 140 (€ 99,95 x 2), 200 (€ 149,95) en 240 (€ 169,95) breed en is 220 lang. Het heeft een instopstrook en een deels gesloten onderzijde, zodat uw dekbed goed blijft zitten. Gebruikt u de instopstrook niet, dan kunt u deze heel makkelijk naar binnen vouwen. Het kussensloop, in de standaardmaat 60 x 70 cm, heeft een instopstrook, zodat uw kussen er niet uit piept ’s nachts. Bij de maat 140 breed hoort één sloop, bij beide andere maten twee slopen.

Villa d’Arte mag drie Yumeko dekbedsets van biologisch katoensatijn weggeven. U kunt kiezen uit de volgende maten: 2 x 140 (€ 99,95 p.s.), 1 x 200 (€ 149,95) of 1 x 240 (€ 169,95) breed. Stuur om hierop kans te maken een mail naar redactie@villadarte.nl o.v.v. Yumeko. Vergeet niet de door u gewenste maat door te geven.

Tafeltje dekje

Wat een feestdis Junto betekent letterlijk ‘samen’. Onder deze naam is een speels servies in mooie aardetinten op de markt gebracht, dat voortkomt uit een samenwerking tussen het Duitse Rosenthal, een toonaangevende producent op het gebied van serviezen, accessoires en keukengerei, en Sambonet, een Italiaanse fabrikant gespecialiseerd in designproducten voor de tafel en keuken. Junto, ontworpen door Gianpietro Tonetti en Mario Padiglione, is een mix van porselein, keramiek en houten accessoires, zoals planken en tableaus. De 46 losse onderdelen en drie serviessets zijn op allerlei manieren te combineren. Naast wit verkrijgbaar in vier andere kleuren. Junto is geschikt voor de vaatwasser en magnetron.

Villa d’Arte mag twee witte sets Junto weggeven t.w.v. € 436 per stuk (de sets bestaan uit zes platte borden van 16 cm, zes platte borden van 22 cm, zes platte borden van 27 cm, zes diepe dorden van 22 cm, zes schaaltjes van 14 cm, één schaal van 26 cm, zes witte wijnglazen, zes rode wijnglazen en burgundy Grand Cru-glazen).  Stuur om hierop kans te maken een mailtje naar redactie@villadarte.nl o.v.v. Rosenthal Junto