Logo

Take it away winnaars zijn inmiddels bekend!

Deze actie helaas gemist? Houdt dan de nieuwe Villa d’Arte in de gaten voor de volgende. Villa d’Arte 3 verschijnt 29 juni!

Hebben is leuk, weggeven nog leuker en daarom geven wij iedere editie van Villa d’Arte enkele van onze favorieten weg. Altijd als eerste op de hoogte willen zijn van onze favorieten? Profiteer dan nu van onze aanbieding van zes Villa d’Arte’s per jaar voor slechts € 14,50 i.p.v. € 29,70.


Keep it clean
Dit jaar voegt Brabantia zes nieuwe kleuren toe aan de bestaande collectie: Mineral Infinite Grey, Mineral Eternal White, Mineral Golden Beach, Mineral Windsor Red, Mineral Reflective Blue en Mineral Mustard Yellow. Een newIcon pedaalemmer is overigens niet alleen mooi, stevig, stil en altijd stabiel, maar ook duurzaam. newIcons zijn gemaakt van 40% hoogwaardige gerecyclede materialen. Na gebruik is 98% van de emmer en de verpakking recyclebaar. Bovendien doneert Brabantia voor elke verkochte newIcon pedaalemmer aan The Ocean Cleanup – een vernuftig schoonmaaksysteem dat met behulp van stroming de oceanen van de wereld vrij wil maken van plastic. Deze newIcon pedaalemmers zijn verkrijgbaar in 12, 20 en 30 liter en komen met 10 jaar garantie en een probeerverpakking Brabantia PerfectFit Bags – makkelijk passend en altijd netjes uit het zicht.

Villa d’Arte geeft 3 x een 30 liter newIcon pedaalemmer in Mineral Golden Beach t.w.v. € 89 weg.  Om hier kans op te maken, stuur een mail naar redactie@villadarte.nl o.v.v. Keep it clean met Brabantia

Sign here, please

De metallic trend is niet weg te denken. Ook accessoires geeft het een luxe twist. De Zwitserse producent van hoogwaardige schrijfinstrumenten, Caran d’Ache, heeft daarom zijn iconische 849-pen in een exclusieve roségouden metallic uitvoering gebracht. De karakteristiek zeshoekige 849-pen is dankzij de aluminium behuizing licht van gewicht en ligt ultiem comfortabel in de hand. Zoals alle producten van Caran d’Ache is de pen zeer betrouwbaar: dankzij de befaamde Goliath-vulling, ontwikkeld in de Caran d’Ache-ateliers in Genève, schrijft hij tot wel zeshonderd A4’tjes vol. Hij wordt geleverd in een case met magnetische sluiting in bijpassende kleur.

Villa d’Arte geeft 7 x een Caran d’Ache 849 Brut Rosé pen weg t.w.v. € 38. Om hier kans op te maken stuur een mail naar redactie@villadarte.nl ov.v. Sign here met Caran d’Ache

Welterusten!

Muun heeft samen met de Japans-Oostenrijkse parfumdesign Studio Aoiro een Mutabi geurcollectie gecreëerd. Mutabi is een zelfbedachte naam, afgeleid van het Japanse ‘mu’: droom en ‘tabi’: reis. Dit op maat gemaakte parfum is verkrijgbaar in de vorm van The Scented Candle (€ 59), The Pillow Mist (€ 39) en The Wood Diffuser (€ 49). Alle drie zijn vervaardig uit natuurlijke ingrediënten. Mutabi brengt contrasterende geurnoten in harmonie, waardoor u kalm in slaap valt en ook rustig weer ontwaakt. Grapefruit, zwarte peper, cypres en een vleugje wierook roepen direct een gevoel van gewichtloosheid en loslaten op. Daarbij zorgen vetiver, salie en violet voor harmonie en rust in de slaapkamer. Een optimale voorbereiding op een fris begin van de dag.

Villa d’Arte geeft 3 x een complete set t.w.v. € 147 weg. Om hier kans op te maken stuur een mail naar redactie@villadarte.nl ov.v.Welterusten met Muun

Throwing shade
De online shop van Mister Spex (misterspex.nl) bevat ruim 3.000 brillen van meer dan 90 populaire designers. De brillen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren, materialen en prijscategorieën. Zoals deze Ray-Ban Round Metal RB 3447 019/30 met bolronde glazen. In combinatie met de zilverkleurige spiegelglazen verleent deze zonnebril zijn drager daarmee al snel een opvallende retro-uitstraling. De Ray-Ban Round Metal is dan ook geïnspireerd op de legendarische rebelse muzikanten van de jaren 60, die met hun vernieuwende stijl en gedurfde outfits een formidabele impact hebben gehad op de mode. Dit is dus een bril om mee op te vallen. Dankzij het stijlvolle design kunt u dit exemplaar uitstekend combineren met tal van outfits en gelegenheden, want het is een toonbeeld van zogenaamde ‘smart casual’.

Villa d’Arte geeft 5 Ray-Ban Round Metals in matt silver t.w.v. € 130 weg. Om hier kans op te maken stuur een mail naar redactie@villadarte.nl ov.v. Throwing shade met Mister Spex Ray-Ban